Премиерът Борисов е вярващ човек, но ГЕРБ блокираха средствата за ремонт на най-известните ни православни храмове

rsz_borisov_pali_sveshti_v_carkva

Министър-председателят Бойко Борисов често ни разказва по разни телевизии за своята искрена вяра в Бог като православен християнин. Народните представители от неговата еднолична партия ГЕРБ обаче направиха всичко възможно, за да блокират 1 130 000 лева, които бяха предвидени в бюджета на България за ремонт на Катедралния храм-паметник “Св. Александър Невски” в София и на манастира “Св.Георги Зограф” в Атон.

Тези пари бяха “прокарани” в националния бюджет за 2018-а година по предложение на БСП. Парламентарното мнозинство – ГЕРБ и “Патриотите на маса”, обаче прегласуваха това решение и го отхвърлиха.

rsz_aleksandar_nevski_hram_pametnik

Интересно е – какво ще отговори нашият богоязлив премиер на разните важни гости, които ще посетят София по време на Българското председателство на ЕС, ако го попитат – защо стенописите в храм-паметника “Св. Александър Невски” са в толкова окаяно състояние. 

БСП обявиха, че – поради блокирането на парите за ремонт на двата храма, ще дадат процедурата по приемането на Бюджет 2018 на Конституционния съд.

 Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

loading...
  1. ВЯРВА ,ЧЕ КОЛКОТО ДА КРАДЕ И ЛЪЖЕ НЯМА ДА ОТГОВАРЯ !!

  2. Той ако вярваше в Бог,нямаше да унищожава България,това че запалил свещ е за негово успокоение и да го види народа!Маскарад!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme