Жельо Бойчев със силен коментар за отказа на ГЕРБ и “Патриотите” да бъдат отпуснати повече средства на президентството

Gzelio Boichev

Мнозинството не подкрепи предложението ни за увеличаване на бюджета на президентството, което е израз на отношението към президентската институция и авторитета на тази институция“. Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на “БСП за България” Жельо Бойчев от трибуната на Народното събрание.

Той припомни изключително неглижиращото отношение от страна на ГЕРБ към предишния президент Плевнелиев. То доведе и до намаляване на бюджета на президентската институция.

Поради това се надявах, че ГЕРБ са искрени в декларациите си, че работят за възстановяване на доверието в институциите и се отнасят с нужното уважение към президента. Това минимално увеличение на бюджета, което от “БСП за България” предложихме, би било знак за това“, коментира Бойчев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

Подобни публикации


loading...
  1. Президенската двойка на околовръсното да си доработва парите, швейкова работа, срамота

  2. Че те уважават ли президента,втория от герб вечно е с обиди към него с права от първия,само глупости каканиже,парите са само за герб за други няма,нито за народа има,17милиона за конгреса им,шега ли е това?!!!

  3. За какво им са повече пари на президентството,мадам Деси да си копува фусти и да прави фотосесии

    1. И ТЯ КАТО ТВОЯТА ИМА НУЖДА ОТ ФУСТИ!ГЛЕДАЙ ДА КУПУВАШ РЕДОВНО НА ТВОЯТА,НЕ НАМИСАЙ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ ,ТЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,НЕ САМО НА ГЕРБ!СИГУРЕН ЛИ СТЕ ЗА ВСИЧКИ ФУСТИ НА ТВОЯТА?

    2. На моята фустите ги копувам с моята заплата,а не от данъците на българите,като на мадам Деси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme