След заплахите: Корнелия Нинова не иска охрана от държавата

rsz_kornelia_ninova

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че няма да ползва охрана от НСО. Тя й била предложена заради отправените заплахи към нея и поради опита на – изживяващия се като български политик и бизнесмен, Кемил Рамадан да нахлуе в кабинета й в централата на социалистите: Кемил Рамадан се опитал да нахлуе в кабинета на Корнелия Нинова. Преди месеци той заплаши нея и президента Радев, но… 

“Каквото и да се случи, ще откажа охрана от НСО”, обясни Нинова.

Тя съобщи, че в централата на БСП са идвали – според нея, от отдел “Убиства” и са разпитвали колегите й, които са били в пряк контакт с нарушителя.

“Охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона, административният директор, който е слязъл да види какво става в тази суматоха – те дадоха показания, защото са преки свидетели. Аз не съм имала контакт с него. Бях си в кабинета и работех. Не съм разпитвана”, разясни председателят на социалистите.

Корнелия Нинова си спомни, че същият мъж е изпратил заплашителни sms-и на нея и на президента Радев. Кемил Рамадан е бил задържан. Той е признал за отправяните заплахи към нея и държавния глава. След това е подписал предупредителен протокол, че това няма да се повтаря и е освободен.

Припомняме, че служебната кола на Нинова два пъти беше удряна от таксиметрови автомобили към една и съща фирма. Лидерът на БСП смята, че тези катастрофи не са случайни, но не е известно – какво се прави от страна на управляващите по въпроса?!

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани! Харесайте страницата ни във Фейсбук!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme