Кемил Рамадан се опитал да нахлуе в кабинета на Корнелия Нинова. Преди месеци той заплаши нея и президента Радев, но…

Kemil Ramadan zaplashva Ninova Radev

Изживяващият се като български политик и бизнесмен – Кемил Рамадан, се е опитал да нахлуе в кабинета на лидера на БСП Корнелия Нинова в централата на партията в София.

BSP centrala Pozitano

Той е бил спрян от охраната. Държал се арогантно и заплашително. След като е бил разпознат, Рамадан избягал, но заплашил, че отново ще се върне.

От “Позитано” 20 веднага са подали сигнал в полицията. Това е станало в понеделник. На другия ден служители на МВР пристигнали в централата на БСП и разпитали свидетелите на инцидента.

Припомняме, че през юни тази година, след отправени заплахи с sms-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава, Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София.

Едно от съобщенията от него до лидера на БСП гласеше: “Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!“.

Когато е задържан през юни, той признал за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и беше освободен след 24 часа.

Очевидно е, че Рамадан иска да привлече общественото внимание чрез тези провокации, но не се знае дали няма да извърши нещо опасно, коментират наблюдатели.

Вместо да бъдат предприети мерки от страна на властите срещу него, през юни той дори беше поканен да гостува в сутрешни телевизионни предавания. Това очевидно му е “дало криле”. Кемил Рамадан беше един от маргиналните кандидати за президент на изборите през 2016 година.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

blitz.bg

 

Подобни публикации


loading...
  1. Този ли е килърът нта Бойко?

  2. На кой му пука,много ценна информация.

  3. Аллах акбар,ама нямаме като кмет в Италия,който каза чуе ли това разстрел на място и хич не го интересува закон,аз съм каза закона в тази околия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme