Съгласни ли сте с Бойко Борисов, който сравни Апостола на свободата с нелегалните имигранти?

Boiko Borisov GERB sabranie

“Премиерът Бойко Борисов постъпи цинично, да не кажа просташки. Не може да сравняваш тези граждани, които прескачат оградата, с Васил Левски”. Това каза пред bTV Румен Петков, член на партия “АБВ”. (“Ердоган поздрави Борисов, а той заяви за оградата по границата с Турция: „Той и Левски ще я прескочи, ако беше жив!”)

Boiko Borisov Hristo Iovov

“В този ред на мисли и “Бистришките тигри” (прозвище на футболен отбор, в който при тима на ветераните участва Бойко Борисов – б. ред.) могат да я прелетят с правителствения самолет”, иронично допълни  Петков.

“Друг е въпросът, че имало двама недоволни от “Бистришките тигри” на конгреса на ГЕРБ, които са колебали дали да гласуват за премиера Борисов, тъй като от 5 години не са се качвали в правителствения самолет, но г-н Цветанов е овладял нещата”, допълни с ирония бившият вътрешен министър.

Той определи отчетно-изборното събрание на ГЕРБ като “конгрес на нестихващия народен ентусиазъм”.

“Продължават да валят телеграми от цялата страна – от отделни граждани и цели трудови колективи, към г-н Борисов по повод единодушното му избиране”, каза иронично Румен Петков.

Подобни публикации


loading...
 1. Много глупаво сравнение

 2. малоумник който си е.повярвал.

 3. НОВИЯТ КРЪВОЛОК НА БЪЛГАРИЯ !!

 4. И този човек е доктор по психология?! А после Иво Христов бил обидил някого?

  1. Доктор по психология? Ама това сериозно ли…?!

  2. Съвсем сериозно. Вижте как е представен миналата седмица на лекцията си в УНСС. При това от ректора.

  3. О, не 🙂 – Доктор по оцеляване , физическа подготовка на огнеборците или нещо подобно беше! Ужас, КУЛТЪТ се завърна от ОНОВА време – 50 – 60-те години на 20 век! 🙁

  4. Проверете внимателно. Катедра по физкултура е слята с психология и така той взима докторска степен от тази катедра.

 5. За жалост повечето от българския народ,нечува и невижда нито изказванията му,нито действията,а го величаят!

 6. Тиквоний празноглвуглу може да каже всичко и после Цв.Цв. ще обясни че това не го е казал,а послушковцитв от ПГ на ГРОБ ще гласуват “против” изслушване в Парламента!!!

 7. То ако бяха живи и васил коларов с георги димитров пиромана щяха я прескочат

 8. Левски е СКАЧАЛ, а не ПРЕСКАЧАЛ….

 9. абе не е дгобре лидера

 10. Ми то всички дето идват у нас са Левски за родата и държавата… Осигуряват добро на себи си и на народа… Кумунистическо си е…

 11. ЗА ТАКАВА НАЦИОНАЛНО-ИСТОРИЧЕСКА ОБИДА-ГИЛОТИНА!

 12. Новия Президент на Монголия Халтмалгиин Батулг даде 49 дена срок на ВСИЧКИ олигарси да върнат заграбеното от държавата. В противен случай влизат в затвора за по 20г и конфискация на имуществото. Най богатия човек в Монголия пръв се противопостави и бе арестуван ВЕДНАГА. На следващия ден бе клиент на затвора и беден като църковна мишка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme