Иван Костов: Аз съм горд с резултатите от приватизацията!

Ivan Kostov Interview

“Аз съм горд с резултатите от приватизацията! Няма основание да се твърди, че тя е престъпна. Това е умишлено вкаран в представите на българския народ мит”.

Това заяви бившият премиер Иван Костов в интервю за bTV.

“Ако твърдим, че приватизацията е престъпна, къде са осъдените?”, попита Костов.

“Прокуратурата обяви навремето, че проверява 500 сделки от общо 10 000. Повдигнати са десетина обвинения и нито едно от тях не е издържало в съда. Няма нито един осъден за това, че е извършил престъпление в приватизацията”, подчерта бившият премиер.

“Това, което трябва да се направи в момента, за да се излезе от този капан, в който са изпаднали и политиците, и общественото мнение, е да се направи “приключващ” баланс на Агенцията за приватизация”, смята Костов.

 

Подобни публикации


loading...
 1. А БЕ , ЦИГАНИН ДОЛНОПРОБЕН И СМРАДЛИВ ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО , КАКЪВ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ СИ ЗАЕДНО С ПАЧАВРАТА”ПАРТИЕН ” СЕКЛЕЦАР !!

 2. Еи МАНГАЛ МРЪСЕН само ти си доволен от приватизациятта (ОГРАБВАНЕТО ) сега ще се изхранваме само от данъци глоби наркотици и ще чакаме подаяния от европа при положение че внасяме толкова членски внос и им даваме и всичките си подземни блага ( злато манган сребро и какво ли още не МАНГО .БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХУБАВАТА ТИ ПРИВАТИЗАЦИЯ.

 3. Ama razbira se kato nqma sudebna sistema nikoi nemooo te barne libe bokluk cherven komune mrusno

 4. А ако знаеш пенсионерите колко се “гордеят “с теб…..денонощно ще се почесваш. Дори и там, където не те сърби.

 5. Ти не заслужаваш и въздуха който дишаш в България заради злините които донесе твоето управление на българския народ и най вече на пенсионерите Младите поне от терминал две заминаха да мият чиниите и тоалетните на господарите ни, но пенсионерите останаха тук защото те създадоха благата в България , други с Ваша помощ ги отрабиха . ДАНО ДА ИМА ВИДОВ ДЕН !!!

 6. Горд си, защото прилапа доста активи, създадени по време на социализма…

 7. Отдавна трябваше да лъскаш някой нар

 8. мама ти черен грозник.в ада да гориш.

 9. Има Господ и всички клетви ще го стигнат както стигнаха Луканов,народа го ненавижда!

 10. Теорията на Дарвин е вярна, но за някои индивиди само. Този наистина е произлязъл от маймуна. Защо ние човеците го търпим все още да ни трови атмосферата и ефира, и не го затворим в някой зоологическа градина за 20 години?

 11. Анонимен

  Наи големия боклук в наша държава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme