БСП със сигнал до главния прокурор за премиера Бойко Борисов, настояват да бъде разпитан

Boiko Borisov otkriva remontirana zala

Парламентарната група на БСП изпрати сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с искане премиерът Бойко Борисов да бъде разпитан заради неговото изказване, че в Народното събрание има наркотрафиканти и купувачи на гласове.

Сигналът до Цацаров е подписан от депутатите Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев, Крум Зарков, Филип Попов, Жельо Бойчев, Георги Свиленски и Елена Йончева.

В пълния текст на писмото се казва:

“Обръщаме се към Вас по повод думите на министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов: “…. в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик. Хора, които са купували гласове и то от затворници…” Това негово твърдение е изказано на 12.11.2017 г. при откриване на основно реконструираната и обновена зала “Асикса Арена” в град София.

За ПГ на “БСП за България” е недопустимо в Народното събрание да има депутати, замесени с наркотрафик и купуване на гласове.

Като се имат предвид горепосочените факти и информация, моля да извършите всички необходими действия, съгласно приложимия закон, включително и да разпитате министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов – кога, откъде и от кого, как и при какви обстоятелства е получил информацията, както и кои са въпросните лица, занимаващи се с наркотрафик и купуване на гласове и дали е предоставил същата информация на компетентните държавни органи за предприемане на необходимите действия”.

offnews.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. “В 80 % от случаите червените действат неадекватно %

  2. Списък в сейфа на кинтекс и дъщерни фирми, от бкп до бсп, зашивровани имена, партиди по години

  3. Вашия е най червен бодигарда на Живков или вече се пребоядиса. Да във сейфовете той е Агент Буда нали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme