Президентът Радев: Политиците да започнат да се отчитат пред гражданите, а не пред Брюксел

prezident Radev voenna ceremonia

“Ще имаме успехи в правосъдната система, когато нашите политици започнат да се отчитат пред своите съграждани, а не пред Брюксел”.

Това каза пред журналисти президентът Румен Радев във Военната академия “Г.С. Раковски”. Той присъства на тържество по случай празника на Сухопътните войски.

Държавният глава коментира доклада на Европейската комисия за борбата с организираната престъпност и съдебната реформа в България.

“Аз мисля, че българите отдавна не разчитат на тези доклади, защото те изместват отговорността. Вместо пред българските граждани – с тези доклади, българските политици все повече се отчитат пред Брюксел”, коментира президентът.

Той каза, че най-важното е българските граждани да бъдат убедени в ефективността и справедливостта на нашата правосъдна система.

“Хората трябва да видят, че наистина има реална борба с корупцията, както и с несправедливостта, която се шири – като усещане, в цялото ни общество. Тогава ще имаме успехи… Както и, когато нашите политици наистина започнат да се отчитат пред своите съграждани”, категоричен е президентът Радев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Добре че е Брюксел г-н Президент. Иначе още щяхме да сме в червената мъгла!

    1. Боже,Боже…ма ГЕРБ друга ли са?

  2. Г-не Румене, за това ли те издържа народът на България , за да отелиш е тази мисъл? Слава тебе Господи, че го има Румен, щото до тоя момент не знаех къде и на кого трябва да се отчитат политиците. А ти фатмак, на кого и кога се отчиташ???

    1. Явно си незнаещ..Щом до сега никой не е зачел народа,а го краде и лъже.Даже,когато Нинова, поиска да се отчете бащицата я изгониха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme