Министър-председателят Бойко Борисов: “Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Не съм светец в това отношение”

Boiko Borisov

Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Само вие – предполагам, сте с по един, докато аз не съм светец в това отношение. Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я веят като байрак и да обясняват, че трябва да я проверяват?! Притеснявам се за някои свои съученички, знае се, че тогава сме били близки. Сега не ги знам къде са, но започвам да се притеснявам!“.

Boiko Borisov proverka na remont na Okolovrastnoto v Sofia

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти, цитиран от агенция “Фокус”. Думите му бяха по повод коментарите, че предложението на ГЕРБ – да отпадне давността за престъпления по време на приватизацията, може да доведе до проверка и на Цветелина Бориславова. Коментарите се, че тя е свързана с приватизацията на курортния комплекс “Златни пясъци”.

Boiko Borisov Cvetelina Borislavova

Ние предложихме давността да отпадне в приватизационните сделки. Това е насочено срещу длъжностните лица, срещу които прокуратурата не може да продължи да работи, защото е изтекла давността по дадената приватизационна сделка. Не виждам никаква насоченост срещу никого“, уточни Борисов и добави:

Някой се припозна, че това едва ли не е срещу него и започва да подхвърля името на Цветелина Бориславова. Проверявайте всички!“.

Вчера лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред bTV:

Да му мислят тези, които ще ги проверяват за първи път! Как са продадени електроразпределителните дружества?! Как е продаден “Булгартабак”?! Как Цветелина Бориславова се сдоби с банка?!“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Суджука,започна да се хва!и и с постижения по тънката част.Невярвам ПР да го е съветвал.Просто поредната простотия на Винету

  2. КОИ СА ТИЯ НЕНОРМАЛНИЧКИ ДЕТО СА ЛЕГНАЛИ С ТЕБЕ ,ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ !!

    1. Пости всичкш журналистки и основно Б……а,която даже е влюбена

  3. to 4enisi svetec si li4i nai golemiqt mafiotsi .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme