Скандал в ефира на популярна телевизия между депутати от БСП и ГЕРБ

rsz_simov_bsp_atanasova_gerb

Депутатите – от “БСП за България” Александър Симов и от ГЕРБ Десислава Атанасова, бяха гости в сутрешния блок на “Нова телевизия”. Те се скараха относно скандала около народния представител от левицата проф. Иво Христов. Той беше обвинен, че на среща с граждани на Раднево е обидил голяма част от българския народ.

“Вярвам в извинението на Иво Христов и не виждам никаква причина той да се оттегли от парламента”, заяви неговият колега от БСП Александър Симов за “Здравей, България”.

ivo hristov

Преди два дни Христов направи изявление, което беше определено като обидно за много българи. Освен това той заяви, че без Червената армия българските евреи не биха били спасени. По-късно той се извини, но не подаде оставка, въпреки че от ГЕРБ му я поискаха.

Симов призна, че думите на Христов не си нито подходящи, нито верни. Но изтъкна, те са дошли във връзка с нещо по-значимо, а именно – оскверняването на Паметника на Съветската армия.

Извинението му, чухте ли го добре? Извинява се на онези, които са се почувствали засегнати. Той се извинява на дебилите. Това е цинизъм. Друг техен представител наричаше протестиращите лумпени“, каза Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Госпожо Атанасова, щях да разбера вашето възмущение и да мигам на парцали, ако бях срещнал преди седмица ваши възмущения и като човек, и като политическа партия от надписа, който се появи върху паметника на съветската армия. Върху паметника се появи лозунг с антисемитско съдържание – 100 години ционистка окупация“, контрира я Симов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Простият лош матр’ял взе че се обиди на дебил! 🙂 Ами не знам защо шайката се разпозна като дебили? 🙂

  2. н.вълчев

    80% са хората с интелект под 100 точки при IQ тест. Определението “Дебили” е грубо и несъмнено ги обижда, то е синоним на “прости” използвано в друг случай от една Тиква? Вероятно професора е имал предвид точно тази група! За човек с интелект 150-160 точки това изглежда точно така! Но не оправдава използването на израза, тази група всъщност е “Суверена” във всяка Държава, тя създава Националния продукт! Трябва да се уважава и просветлява от “Будителите”!

  3. Иво христов, в това число и бсп, да им сера в устите… Оффф изпуснах се, извинявайте другари но уффф напъваме, ще трябва отново ви сера в устите, че у тия 100%, 20% трудно се намира каде

  4. ОТВРАТИТЕЛНА И ПРОСТА

  5. Сашо Симов отново бе на ниво! Браво на него!

  6. Нещо ново? Някой да е научил нещо или да се е поучил? Най- елементарното, което се учеше в предучилищна възраст да не прекъсваш говорещия и дори да спорите да се изслушвате не е стигнало до съзнанието на депутатите и е непознато за тях. От там насетне какво може да се очаква? Какви решения и какви закони могат да се приемат от хора, които надкрещявайки се не разбират за какво става дума и всеки повтаря зададената му предварително сламка…?

  7. Навсякъде, където се появи тая скумрия и става скандал. Омръзнала е на всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme