Депутат от ГЕРБ отново се изказа: Борисов ще ни управлява, докато му омръзнем

Georgi Markov bTV

“Борисов ще ни управлява, докато му омръзнем!”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков в интервю за вестник “Марица”.

Народният представител казва, че Борисов е “без алтернатива и е най-успешният български премиер през последните години”.

Марков смята, че третият мандат на министър-председателя върви добре и че в България са се случили много положителни неща.

По повод скандала “Кумгейт”, при който беше разкрито, че общината в Хасково се ръководи от роднини и приятели на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, Марков казва следното:

“Беше направен опит от опозицията за компрометиране на Делян Добрев – знакова фигура в ГЕРБ. За това, че има кум или братовчед – заместник-кмет в Хасково, се вдигна голям шум. Конституцията обаче защитава братовчедите и всеки може да се счита спокоен на своето място”, рече депутатът от ГЕРБ.

Георги Марков е бивш депутат от СДС, който се оказа, че преди 10 ноември е бил информатор на тогавашната Държавна сигурност.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Нас ни омръзнахте.

  2. Като кмет му бе тамплина нагоре, като кмет опозна характери на хора и европа, сега като премиер, европа ми е все едно си е у дома, познато обстановка и хора. Има амбиция да го води, браво.

  3. куку всички тия са кукувица ама иде видовден.

  4. Мнението на този агент – гъзоблизец въобще не ме впечатлява. Ако утре се появи алтернатива на това управление,той пръв ще изръкопляска и ще “лапне близалката”… Жалкото е,че голямата част от наричащите се политически елит са на неговото,че и на по-високо ниво…. 🙁

  5. Тая страна е пълна с идиоти и тоя е един от тях

  6. ХОРАТА ПОЧВАТ ДА ИЗТРЕЩЯВАТ

  7. На теб няма да ти омръзне! На тези , на които е омръзнала цялата политическа пасмина в България ,са в Германия,Англия ,Италия има и в Гърция.На тях точно, няма да им омръзне.

  8. ЕЙ , ДАНТЕЛЕН ПЕДАЛ И ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ОТДАВНА СА ОМРЪЗНАЛИ НА НАРОДА ! ДАНО ПО –БЪРЗО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВСИЧКИ ВАС ЗАЕДНО С ТИКВОЧА !!

  9. Дано Господ опрости грешната подла “душа”

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme