Съпругата на президента откровено за себе си и отношенията с Румен Радев

Desislava Radeva

Съпругата на президента – Десислава Радева, позира за корицата на ноемврийския брой на списание “EVA”. Това е втората медийна изява на първата ни дама. Преди месец тя даде интервю в ефира на “Дарик радио”.

“За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина”, споделя ценностите си съпругата на президента.

Радева разказва как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи. Тя разказва за ученическите си години в Бургас, как е работила като модел и защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си. Десислава Радева споделя и как се е запознала със съпруга си, пишат от “EVA”.

“Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас. Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал. Винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие”, споделя съпругата на президента.

Тя си спомня за работата си в телевизионното предаване “Каналето” и чувствата си към хората, на които се възхищава и вярва.

“Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням: “Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг”.

Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре ще бъда съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?”, пита се първата дама.

Desislava Radeva spisanie EVA

На снимките от фотосесията Радева изглежда спокойна и с освежена визия. Тоалетът, с който тя се появява на корицата е костюм от две части. Той е съставен от сако и пола в синьо-зелено, в допълнение с бяло жабо с черни контури. На останалите снимки се вижда, че Радева носи и елегантни черни обувки.

Съпругата на президента се появява на корица на списание за първи път. Подобна изява преди броени седмици имаше и първата дама на Франция – Бриджит Макрон, която изгря на корицата на прочутото списание “Ел”.

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme