“Патриотът” Валери Симеонов обижда българска телевизия, отново заплашва медиите

rsz_1valeri_simeonov

Отстраняването на здравния министър проф. Никоай Петров е активно мероприятие“. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов пред телевизия “Bulgaria on Air” във връзка с подадената оставка на здравния министър Николай Петров.

Здравният министър напусна поста, след като bTV излъчи репортаж за журналистическо разследване. В него беше обявено, че когато е бил директор на Военно-медицинска академия (ВМА), Николай Петров е сключил договори за обществени поръчки за 1 600 000 лева с фирми на свой близък. Това е Явор Цонев, който съжителства с дъщеря му Руслана Петрова и двамата имат дете. Данните на bTV се базират на одитен доклад.

По този повод видният “патриот” Валери Симеонов заяви: “България в последните години се управлява от две телевизии – bTV и “Нова телевизия”. Ако това е поредният опит за упражняване на влияние, опияняване от медийна власт?! Това е лошо, защото в този случай bTV се изявява като инфантилен дебелак с определени ментални отклонения, пуснат в порцеланов магазин, който не знае какво прави“, рече човекът, който ни е вицепремиер.

Simeonov Nikolaev

Той не пропусна да спомене и за своята “титанична борба” с електронните медии у нас: “Също срещу мен беше предприета такава безпрецедентна атака. Бях обвинен, че съм заплашвал някакъв журналист от някакъв сутрешен блок. Поисках извинение, не го получих. Сега в момента са подготвени жалбите и ще бъдат осъдени тези медии. Всеки политик трябва да действа като мене. Трябва да бъде твърд и безкомпромисен с тези, които се опитват да ни диктуват дневния ред в живот“, каза Симеонов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Наглост на ента степен

  2. Че не е патриот не е. Но и това че не е Българска телевизия не е…….

  3. Присмял се щърбел на хърбел!

  4. ТУЍ ,НЕДОРАЗУМЕНИЕ ,БИНОМНО ПРОИЗВОДНО ,НЯМА ЛИ КОЍ ДА МУ ЗАПАЛИ,ТЪНКОТО ВРАТЛЕ ? ТО ПО ТЪПО И ОТ ТИКВАТА.

  5. Стефан Пенев

    Вишката като се наяде излиза на челото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme