Ето как БСП ще отбележи един от най-българските празници

pametnik Patriarh Evtimii

Градският съвет на Софийската организация на БСП и Обединението на жените социалистки в БСП – София организират шествие с книга в ръка и честване на Деня на народните будители утре (1 ноември).

Шествието с книга в ръка ще започне в 16.30 часа с поднасяне на цветя на паметника на Иван Вазов, ще премине покрай храм-паметника “Александър Невски”, Народната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий” до статуите на Евлоги и Христо Георгиеви на централния вход на СУ “Св. Климент Охридски” и ще завърши в градината “Св. Климент Охридски” между Народното събрание и Софийския университет.

В 17.00 часа, пред паметника на “Св. Климент Охридски” ще има кратко тържество с участието на културни и просветни дейци.

След това – от 18.00 часа, в салона на улица “Позитано” №20 ще бъде показан филма “Борис I – Слово за буквите” по сценарий на Анжел Вагенщайн с участието на Стефан Данаилов в главната роля.

Книгите, които ще носят участниците в шествието, ще бъдат дарени на социален дом в София.

“Заповядайте заедно да отбележим Деня на народните будители и носете книга, която искате да дарите!”, призовават от БСП-София.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Ха ха как нали са протежета на иванушка путин глупака, а той е на македонски буквар, как тъй на два стола бсп фашисти

    1. лелей,и тука либерастии дето кУмунистите,Путин,китайците и марсиянците са им виновни,че са една кръгла -273С…Зетя как е?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme