Съпругата на президента Румен Радев ще промени визията си, ето как (снимка)

Desislava Radeva

Промяната във визията на Десислава Радева започнала още след президентските избори. Това разкри Любен Николов, който е коафьор на куп родни знаменитости, сред които и съпругата на президента Румен Радев.

Radeva pricheska

“Тя е изключителен човек, държи се страхотно в салона. Идва с охрана. Тя ми се довери и вече заедно избираме прическите”, сподели фризьорът пред “Нова телевизия”. Той разкри, че предстои Десислава Радева да изсветли косата си.

“Това винаги освежава и омекотява чертите”. По думите му съпругата на президента трябва да е естествена, да има добри обноски – “нещо, което го има”.

Любен Николов не пожела да разкрие дали Десислава Радева споделя с него лични неща. Той добави, че ако трябва да избира модел за своите прически между съпругите на президентите на България, на САЩ – Мелания Тръмп и на Франция – Бриджит Макрон, би избрал първата дама на България, “защото тя е страхотна”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Природата я дарила с всичко

  2. Красива и представителна!!!

  3. Да,тя е естествена,в добрия смисъл!

  4. Търсят под вола теле,какво ги засяга жена му,човека си я е избрал и тя се държи достойно.Боли ги че той не играе по ничия свирка!!

  5. Добре е първата ни дама!

  6. ХУБАВА СИ Е ДЕСИ!

  7. Анонимен

    Това , че е земна и естествена ,й дава преднина. Харесвам независимостта й от общоприетите правила. Само хора със собствено мнение биха стояли на високото.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme