Един от най-популярните ни актьори и политици описа живота си в книга

Stefan Danailov kniga

Стефан Данаилов описа живота си в книга

Биографията на популярния актьор и политик е озаглавена “Романът на моя живот”. Книгата излиза за 75-ия му рожден ден на 9 декември.

Stefan Danailov

Тя е създадена в съавторство с журналиста и продуцент Георги Тошев, на базата на много интервюта, спомени и снимки – от детството до днешни дни.

В “Романът на моя живот” има всичко: и смешни случки от детството, и любовни истории, и разкази от снимачните площадки, както и неизвестни досега подробности за политическите битки на Стефан Данаилов.

rsz_1stefan_danailov_na_vseki_kilometar

На 27 годишна възраст той става един от най-известните хора в България. Тогава се превъплъщава в образа на прочутия майор Деянов от сериала “На всеки километър”. Стефан Данаилов описва в книгата и тежестта на славата, която го спохожда още на младини.

Специално място е отделено на актрисите, които му партнират в киното. Сред тях са Катя Паскалева, Невена Коканова, Доротея Тончева, Виолета Гиндева, Боряна Пунчева, Аня Пенчева и много други. Макар да е дискретен в подробностите и да поставя съпругата си на първо място, Ламбо дава да се разбере, че с някои от тях отношенията са надхвърлили колегиалното партньорство.

Стефан Данаилов не спестява и болезнените си преживявания – заради публичното навлизане в личния му живот и заради загубата на близки хора.

offnews.bg

Подобни публикации


loading...
  1. Идиот тъпанар убиец, в ролята на лудия сергей, да извърши убийство на офицер от законна власт на църковен празник, тоз артист е боклуклично мнение

    1. АБЕ СМОТАААААН Я СЕ СКРИЙ В НЯКОЯ ДУПКА.ЛИЧНО МНЕНИЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme