Да се смееш ли, да плачеш ли! Депутатът от ДПС Делян Пеевски ще защитава обществения интерес, ето как

peevskihemus

Депутатите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид от ДПС внесоха в парламента законопроект за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност. Те твърдят, че целта им е да спре разграбването на Корпоративна търговска банка (КТБ).

ktb-vlozgiteli-izmameni

“Има необосновани обвинения, фалшификации и манипулации относно това, че нашият колега Делян Пеевски участва в този процес. До момента на поставяне на КТБ под особен надзор той не е участвал нито в управлението на банката, нито в управлението на банковия надзор”, коментира Йордан Цонев.

“Ако този законопроект бъде приет, синдиците ще могат да върнат всички разграбени активи”, каза Цонев.

Делян Пеевски не беше в Народното събрание за представянето на законопроекта. Вместо това депутатът от ДПС изпрати съобщение до медиите.

Според него – дебатът в Народното събрание по законопроекта, ще покаже кои са лицата, зависими от тези, които ограбиха и продължаващи да ограбват КТБ.

“Искаме да бъде създадена законова рамка, която да се противопостави както на порочния пирамидален модел на функциониране на банката, реализиран от Цветан Василев и неговото обкръжение, така и на създадената след затварянето на банката престъпна организация за отклоняване на активите”, посочва Пеевски.

 

loading...
  1. Крадецът вика -хвани крадеца …

  2. Това е правило в нашия политически живот! Демагогия и откровени, нагли лъжи!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme