Корнелия Нинова с разтърсващ коментар за катастрофата, на която стана жертва

Ninova

“Добре съм, този път ми няма нищо… Започвам да мисля, че случилото се – не е случайно. За месец пострадах при 2 катастрофи и то ни ударят таксита от една и съща фирма?!”.

Това коментира пред struma.com лидерът на БСП Корнелия Нинова, която през септември 2017 години отново стана жертва на катастрофа.

“Първият път ударът беше отзад, а сега встрани. Седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен”, каза още Нинова.

Първият път, когато таксиметров автомобил блъсна служебния автомобил “Шкода” на Нинова, тя преживя камшичен удар и около 2 седмици беше с шина на врата. Нейни колеги съобщиха, че сега не е пострадала сериозно, но болката от травмата при първата катастрофа се е появила отново.

Georgi Gergov

Лидерът на БСП размести пластовете в собствената си партия. Тя сложи край на ерата на “старите муцуни”, с което си навлече гнева на шепа съпартийци. Освен това острият й език дразни и нейните опоненти. Дали някой си прави опасни шеги с Корнелия Нинова е неясно, но наистина поредицата от инциденти с нея е обезпокоителна, посочва struma.com

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Николай

    Няма нищо случайно искат да я накарат да млъкне

  2. Ууффф стига таз катастрофа, наду нета с нея, ако толкова те кефи, застани на жппрелеза с колата, тан си гаранция 100%

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme