Вицепрезидентът Илияна Йотова: Някои политици трябва да свикнат, че Радев е президентът

Cvetanov Radev Borisov

“Има “престрелки” между отделни политици, които така и не можаха да свикнат, че Румен Радев е президентът на страната, колкото и това да не им се иска”.

Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова пред БНТ по повод нападките срещу държавния глава от страна на депутати от ГЕРБ.

“Част от тези политици все още не могат да изживеят комплекса, че са загубили лично и персонално тези избори, защото са отговаряли за тях в една предизборна кампания”, посочи тя.

rsz_iotova_viceprezident

“Крайно време е да свикнат с тази мисъл, защото не е добре това, което става. Налива се все повече масло в тоталното недоверие, което българските граждани и общество имат към политическата система в страната”, допълни Йотова. Въпреки това тя не смята, че има напрежение между институциите.

“Изпълняваме обещанията, които дадохме на хората. Ще стане една година, откакто се включихме в президентската кампания. Удовлетворена съм от това, че след всичко, което казахме на хората в предизборната кампания, не сме мръднали на сантиметър от обещанията си”, коментира вицепрезидентът.

“Едно от обещанията ни с Румен Радев, когато разговаряхме с хората, е често да бъдем сред тях. Мога да кажа, че това е едно от най-стриктно изпълняваните обещания. Всеки месец имам поне 10 срещи в страната по най-различен повод”, заяви Илияна Йотова.

„Българските граждани не са доволни от институциите и политиците, защото те не решават проблемите им. Не може в България, която вече 11 години е в Европейския съюз, минималната и средната работна заплата да са равни на трудовите възнаграждения в страни, които тепърва поемат по европейския път”, категорична е вицепрезидентът Йотова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. КЗЧ, КЗЛ, КЗС, КЗБСП

  2. Как да свикнат,като те искат президент послушко,а не като г-н Радев!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme