Съветник на Путин: Русофобска върхушка управлява България! Вие ни предадохте за “Южен поток”!

путин дугин

За да се разбере политиката на България, нашите отношения и нашите проблеми, трябва да разглеждаме ситуацията от две страни. От едната страна – културната, от гледна точка на общата религия и славянската принадлежност, ние сме много близки, приличаме си, разбираме се и отношенията са много добри. Но отношенията между държавите са съвсем друго нещо. Външната политика на България е ориентирана на Запад. А народът пази в паметта си любовта и уважението си към Русия… Няма по-близки за вас, българите, от руснаците. Който казва, че Русия е заплаха, той е основната заплаха за самата България. Това заяви в предаването “Ничия земя” по Нова тлевиизя  Александър Дугин, наричан “новият Распутин”.

Дугин е човекът, който е “мозъкът” на руския президент, твърди западната преса. Противоречива и крайна фигура, Дугин има сериозно влияние върху политиката на Кремъл. Дугин е човек, който предизвиква крайни оценки, но никога безразличие. Политолог, писател, публицист, но и определян много често от опонентите си като “фашист”, “краен руски националист, защитник на руските имперски интереси и антизападен диалог”.

“Русия е далеч от възможностите си за намеса във вътрешните работи на други държави, още повече на приятелски или неутрални държави. Ние нито имаме възможност, нито имаме желание да ви се месим”, допълва политологът.

“Руското ръководство е настроено позитивно спрямо българския народ и всяко изказване срещу Русия в България ние приемаме със съжаление”, заяви Дугин.

Според него именно тази “русофобска върхушка” е блокирала руския проект “Южен поток”. “Това е важен проект за нас в енергийно и политическо отношение. А България по време на преговорите зае деструктивна позиция. Не защото така диктуваше националният ви интерес, а отново под въздействието на русофобската колониална администрация. Това не беше въпрос на приятелски отношения, а на изгода. Ако има саботаж от страна на българското правителство, Русия трябва да отговори закономерно. Ако България не иска да участва при нашите условия, ние ще намерим друг начин да осъществим този проект”, заявява Александър Дугин.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...
  1. Добре че поне управляващите в Русия знаят истината!Защото ние сме заврели глави в задниците си и продължаваме да търпим днешните кретени и американски гъзолизци които си купиха изборите с кръвта на българския народ!!! Велика е Русия,а срамът си остава за нас!!!

  2. Иначе обичат парите нашите управници. Те не са само русофоби. Те са и българофоби.

  3. Всичко се знае от братята , ние сме вечните роби …

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme