Разкриха още една схема за шуробаджанащина на ГЕРБ. Този път в КЗК.

кзк

От БСП разкриха нова схема за шуробадажанащина за „Булгартрансгаз“, „Булгаргаз“, КЗК и Столична община и настоява за свикване на Изпълнителната комисия на ГЕРБ по случая в рамките на седмица.

„Г-жа Юлия Ненкова, бивши заместник-кмет на Столична община, сега председател на КЗК. Ненкова е майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков, съпругът й е конституционният съдия Румен Ненков. Юлия Ненкова е наследена от Ралица Стоянова – заместник-кмет на общината и сестра на Стоян Стоянов, началник „Правен отдел“ в КЗК. От другата страна е Георгица Стоянова, член на КЗК, съпруга на Владимир Маринов от „Булгартрансгаз“, началник на „Правен отдел“, разясни народният представител Таско Ерменков.

„Питам аз дали тази връзка не е една от причините за едно неприятно в България събитие, което се нарича процедура на Европейската комисия срещу България по делото „Булгартрансгаз“. Когато „Булгартрансгаз“ по вече изискванията на тази наказателна процедура срещу нас, Европейската комисия настоява той да бъде приватизиран, да бъде пуснат на публична продажба някъде навън – нещо, което е чисто държавно. Всичко това започна срещу едно дело заведено срещу „Булгартрансгаз“ в българската Комисия за защита на конкуренцията и със становище на българската КЗК, че българското държавно предприятие „Булгартрансгаз“ е нарушило правилата, което даде основание на фирмата да ни осъжда в Европейската комисия”, коментира Ерменков.

php337w14_559x-

„Дали зад тези шуробаджанашки, роднински и партийни връзки не стоят проблеми, които са свързани с приватизация и на единственото печелившо българско държавно дружество в българската енергетика“, запита той.

„За народни представители и техните роднини в бордовете, само ще ви спомена за връзката между Снежана Дукова, народен представител, късаща ризата си на трибуната на Народното събрание в защита на Делян Добрев и нейния син Илиян Дуков, който е член на Съвета на директорите “Булгаргаз”. Само отваряме тази вратичка, за да потвърдим, че разполагаме с цялата информация“, каза Ерменков.

Депутът призова от ГЕРБ да не уволняват бременни жени, а да се държат като мъже.

Ерменков заяви, че в БСП има 100-ина сигнала от всички областни и повечето общински града за подобни схеми.

“Имаме схеми за хранилки в общински и държавни предприятия. Не ги слагаме на масата, не за нещо друго. Чакаме колегите от ГЕРБ да се освестят, да се съберат тази прословута Изпълнителна комисия”, каза той.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
 1. По мое вереме некой смееше ли каже шуробаджанак хе хе уранови мини имаше бол, работа да има хе хе. А вие мой наследници на априлската линия, що не вървите по очертания път а се въртите като пумпали, и задиряте крадете народа, ееех да да бех още жив ви оправя калпазани недни

  1. Точно по очертания вървят БКП Дс

 2. Всички на държавната ясла,чиста работа

 3. А на изборите що не мислихте бре…

 4. Стига сте ровили…щото мн мирише…вонята е навсякъде…

 5. Ако някой стане депутат, всички роднини трябва да бъдат уволнени от работа, а по-близките и разстреляни, разбира се!!!!!!

  1. Работата е там,че са свързани роднински с ” печелене” на ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ за милиончета и слдва тяхното преразпределение.Всичко това на гърба на народа! Затова НЯМА за заолати,пенсии,здраве и……!

 6. Че то друга има ли?

 7. Хайде, работете! Който е за съда – да го прибират. Другите да работят! Само бля- бля!

 8. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НЕМА ТАКЪВ НАРОД !

 9. И още, и още – ТЕ са на всеки километър !

 10. така е във всеки град

 11. Червените боклуци,са най големите в цял свят.

  1. И ти ли папкаш от Кратунки?!

  2. Щом съм се показал съм чист.А вие скритите папкате.

 12. Стига с глупостите. Иска се деиствия

 13. Как пък роднините им са най-кадърни,бе???

 14. Уж капитализъм, уж частна собственост, уж пазарна икономика, уж предприемачество, уж бизнес, пък всички политици уреждат близките си на държавната ясла. Дори се гордеят като Д.Добрев, че се отказвали благородно от големите пари в частния си бизнес, само за да служат на народа. Наистина си го заслужаваме!

 15. Значи по-лесно и кратко ще е да се обяви къде няма шуробаджанащина!

 16. ЗНАЧИ ГЕРБ ЯСНО ВИ КАЗВА-СТРОИМ КАПИТАЛИЗЪМ,НО С ВАШИТЕ ПАРИ…..и стойте кротки и послушни

 17. Схеми дебнат от всякъде.И какво от това.Всички са чисти като сълза.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme