Борисов след „Кумгейт”: Дъщеря ми стои без работа заради мен, седи вкъщи и плаче!

бойко борисов

Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за да не бъде злепоставено името му. Това призна лично премиерът в коментар на обвиненията на опозицията от последните дни за шуробаджанащина на различни нива във властта.

„Стои момичето, плаче и казва: „Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”, сподели Борисов преди седмичното правителствено заседание, което по изключение се проведе в резиденция „Евксиноград“ във Варна, пише “Дарик”.

Премиерът призна още, че лично е бил против сестра му, която е лекар с над 30 години стаж, да стане шеф на общинска болница:

„До ден-днешен кълне Москов, че е виновен, но всъщност истинският виновник съм аз. Аз ги помолих да не я слагат”, разкри Борисов.

Лидерът на ГЕРБ даде и примери за роднински връзки във властта, свързани с името на партията:

„Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се”, отбеляза Борисов.

Коментар той направи и във връзка с вчерашните обвинения за роднински обвързаности в “Булгартрансгаз”, едно от които е свързано със съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков, която работи в държавното дружество.

„Жената на Ненков, доколкото знам, е бременна в седмия-осмия месец и дано да не ѝ се отрази. Тя е обикновена служителка там. Нека се прибере и да каже: „Или аз, или ти“. Така, както направи Горанов, аз и много други”, заяви министър-председателят.

„На много места млади хора, които влязоха в ГЕРБ, впоследствие се сприятелиха, създадоха семейства и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и съответно да ги поканиш, ако се жениш, да сложиш подписа”.

Премиерът призна, че е станал кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севделина Арнаудова, защото това било нейното условие да узакони дългогодишната си връзка, за което пък настоявал Борисов.

„За мен това е важно. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил много такива”, заяви Бойко Борисов.

Според него обаче отдавна думата кум няма значението в обществото, което е имала едно време. Сега това било един акт при младите хора, които търсели обикновено някой близък приятел „да отиде, да сложи един подпис и да узаконят брака”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Тая песен сме я слушали…

  2. Ти предлагаше работа на вишисти като овчари . Дъщеря ти защо не стане овчарка ? Тогава никой няма да те обвинява в шуробадженащина

  3. КОЛКО ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ СТОЯТ БЕЗ РАБОТА????ДЪЩЕРЯ ТИ Е ПО МАЙЧИНСТВО!!!ОСВЕН ТОВА ТЯ Е САМОТНА.МАЙКА, ПРОБЛЕМ НЯМА. ЩЕ ПОЛУЧАВА КАТО ЦИГАНКИТЕ, ТВОИТЕ БЪДЕЩИ МИНИСТРИ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ!!ТОВА Е ОСИГУРЕНО ОТ ТЕБ ЗА НЕГРАМОТНАТА ТИ ДЪЩЕРЯ!!!!

  4. Тя е осигурена докато е жива

  5. Та дай й някаква работа за да не плаче ! А , и – тя не си ли гледа детето ?

  6. Горката да я ожалиш

  7. въх, закъсала е сигурно за пари.

  8. НЕ, НЕ СЕДИ В КЪЩИ, А ОБИКАЛЯ ЕВРОПА И СВЕТА С МАЙКА СИ

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme