Бойко Борисов: Морално е кметът на Хасково да даде оставка, с Радев сме първи цигулки

Boiko Borisov

“Президентът е първа цигулка в президентството. Аз съм първа цигулка в правителството и свирим в една тоналност. Всички беквокали – Нинова, Йончева, Цветанов, те имат други функции”. Това заяви пред журналисти във Варна премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят коментира думите на президента, който в началото на седмицата заяви: “Очаквах премиерът да озапти беквокалите си в парламента, но това не се случи. Те пеят все по-високо и все по-фалшиво”.

Днес Борисов каза, че е предупредил Радев да не се меси в парламентарните битки.

Премиерът обяви, че до момента работи в хармония с екипа на президента и двамата са “съратници” за стабилността и интересите на България.

“Морално е кметът на Хасково Добри Беливанов да си подаде оставката и в този град да има нови избори”, каза още Борисов.

Haskovo Dobrev Belivanov

Премиерът определи като “достойно” решението на депутата от ГЕРБ Делян Добрев да си подаде оставката заради скандала, който стана известен като “Кумгейт”. Той избухна, когато депутатът Елена Йончева разгласи, че Добрев е лобирал негови роднини и приятели да бъдат назначени на ръководни позиции в Община Хасково.

ГЕРБ свалиха доверието си от кмета Добри Беливанов. Той беше издигнат от тях, но в един момент отказа да изпълнява желанията им, коментират запознати със скандалите в Хасково.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. той предупредил ПРЕЗИДЕНТА!!!!!КАКВО СТАВА ВИНЕТУ???

  2. Борисов, много си елементарен за битка с Президента на Република България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme