Вторият човек в ГЕРБ отново нападна президента Радев, сравни го с диктатора на Северна Корея

Cvetanov Radev Borisov

“От всички действия на политическа партия ГЕРБ наблюдавам, че или премиерът губи контрол върху партията си или я насърчава в битката срещу мен. Очаквах премиерът да озапти беквокалите си в парламента, но това не се случи. Те пеят все по-високо и все по-фалшиво”. Това заяви вчера президентът Румен Радев.

Отговорът не закъсня. Заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на управляващата партия Цветан Цветанов реши да сравни държавния ни глава с диктатора на Северна Корея – Ким Чен-ун.

Cvetan Cvetanov Haskovo

Цветанов направи този коментар в Хасково. С местните активисти на ГЕРБ той обсъди скандала около депутата в оставка и виден представител на партията – Делян Добрев.

“Ако смятаме, че ще имаме севернокорейски нов лидер, който ще се нарича Румен Радев, аз не бих искал българският президент да бъде олицетворение на противопоставянето и на разделението на нацията”. Това обяви Цветанов, цитиран от „24 часа”.

Политически наблюдатели припомнят, че именно той на практика започна противопоставянето с президента. Това стана, когато на специална пресконференция вторият човек в ГЕРБ индиректно обвини Румен Радев в лобизъм и дори корупция заради самолетите “Грипен”. След това беше създадена и парламентарна комисия, която да разследва и спре процедурата по закупуването на шведските изтребители. Заместник-председателят на ГЕРБ дори коментира личния живот на президента и се усъмни в семейните му ценности.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Цв.Цв. говори с езика на омразата. Хвърля обиди и нападки, а след това съветва останалите да са толерантни, уважителни и принципни. Ха- ха ! Учителят по …….???

    1. Прост човек,просташки ти приказва!

  2. Ми ни въ слуша като плевнята….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme