Проф. Николай Радулов коментира депутата, който отправи обиди срещу президента

anton todorov

“Антон Тодоров се постара да заслужи някакъв пост”. Това каза в интервю за информационната агенция “Фокус” проф. Николай Радулов – преподавател в Нов български университет и експерт по национална сигурност, по повод „за“ и „против“ закриването на Комисията по досиетата.

Nikolai Radulov

“Вие виждате, че от автор на много тежка критика към ГЕРБ и заобикалящите Бойко Борисов, той се превърна едва ли не в негов обожател. Очевидно е, че хората, които се проявяват като старателни блюдолизци, са изгодни на всяко управление и те просперират”, коментира проф. Радулов, цитиран от “Фокус”.

Според него обаче не става дума за личността на Антон Тодоров, а за безкрайната вреда, която са нанесли на националната ни сигурност тази комисия и начинът, по който тя е действала. По думите му в някои страни са затворили въобще досиетата, в други са дали свободен достъп до тях.

Boiko Borisov Cvetan Cvetanov Anton Todorov

Самият Тодоров натрупа “червени точки” пред ГЕРБ със серия обиди и нападки срещу президента Румен Радев. Той си позволи да нарече публично президента – “г-н Лъжа”.

В друго интервю депутатът заяви, че държавният глава на Република България (цитирам): “лъже много мазно и дърварски… и се държи толкова нагло и нахално”.

По-рано Антон Тодоров отправи обиди и към съпругата на президента.

Преди време народният представител нападна и настоящите си колеги от ГЕРБ. Той написа книга със следното заглавие: “Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите”. Въпреки това управляващата партия не само, че го направи народен представител, но в момента подкрепя кандидатурата му за шеф на Комисията по досиетата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme