Лидерът на БСП: Кметовете на ГЕРБ помагат на роднините и фирмите си

Ninova

“Вчера г-н Цветанов се похвалил пред вас как правителството се е преборило с контрабандата и събрало милиарди в хазната. Имало и икономически растеж. Като добавим и десетте милиарда заеми на ГЕРБ, в бюджета има много пари.

rsz_ninova

Имам простичък въпрос към вас: Вие какво усетихте в семействата си от това държавно благосъстояние? Има ли приличен път до вашето село, а здравна служба, линейка и аптека? По-спокойни ли сте нощем, че някой няма да ви нападне и пребие в дома ви? По-лесно ли си плащате сметките и намаляха ли ви вересиите в магазина?”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в село Стефан Караджа, където с нея бе кандидатът за кмет на Вълчи дол Людмила Петкова.

Нинова припомни, че от 2009 година досега управлението на ГЕРБ е закрило 17 болници. Тя подчерта, че кметовете на БСП няма да обещават чудеса и даде примери.

“Община Гоце Делчев – с наш кмет, осигури 5 милиона, за да си спаси общинската болница от закриване.

Община Трън, управлявана от ГЕРБ, влезе във водна асоциация по заповед “отгоре” и цената на водата там скочи с 20 стотинки на кубик. Община Кресна, чийто кмет е от БСП, не го направи и цената за населението не се увеличи.

Наш кмет на малка община – Тунджа, премахна таксите за ясли и детски градини и там семействата не плащат нищо. Само на около 70 километра – в голямата община Ямбол, управлявана от ГЕРБ, таксите са 38 лева”, обясни председателят на БСП.

GERB deputat sudguk

Тя беше категорична, че разлика има – кметовете на БСП работят с каквото могат да помогнат за жителите на общините си.

“Кметовете на ГЕРБ помагат на роднините и фирмите си – вижте “Суджука”, вижте Хасково. Вижте общинските им съветници в Ботевград – ще се избият помежду си за пари и далавери. Мислите ли, че ги е грижа за вас?”, попита риторично Корнелия Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Сигурно БСП правеха нещо по различно като бяха на власт.Те всъщност никога не са слизали от власт.

  2. След като бкп окраде и изнесе богатства от България, всеки гледа да помогне на ближния, застници колко щеш, характерно за славяни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme