Внучките на Людмила Живкова се изявиха като манекенки (снимки)

vnuchka na Ludmila Givkova

Внучката на покойната Людмила Живкова стана модел и мечтае за модната сцена. Катя- дъщерята на Тодор Славков, е само на 10 години, но вече е истинска звезда, пише “HotArena”.

vnuchka na Ludmila Givkova 3

“Искам да съм като леля Жени! Гордея се с нея и семейството ми!”, заяви детето, цитирано от “България днес”. Малката госпожица мечтае да стане дизайнер, а в момента стартира трудния път към сбъдването на своята мечта.

“Винаги съм искала да творя дрехи. Не знам дали това ще е моето бъдеще, но ако не ми се получи с дизайнерството, искам да стана актриса. Ще се постарая това да се случи”, споделя още Кати.

Ludmila Givkova

Чаровницата е одрала кожата на популярната си баба Людмила Живкова. И през годините много е слушала за нея.

“Много хора са ми разказвали за баба Людмила, и то все хубави неща”, споделя усмихнатото дете.

Не само малката Катя дебютира на сцената. Ревюто на Жени Живкова беше открито от дъщеря й Андреа, която изненада всички с изрусената си коса.

22-годишната внучка на Людмила Живкова представи няколко модела от личната си колекция и сподели, че наистина се учи много от майка си.

Geni Givkova Andreia

“Тя е по-консервативна, но идеята ми е да се уча изцяло от нея. Харесвам неща, които малко трудно биха се търсили, но това не ме отчайва”, споделя още Андреа.

Андреа сподели, че не се бои да застане редом до майка си на сцената. И е категорична, че тя е най-добрият учител, който може да има.

hotarena.net / bgdnes.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Подобни публикации


loading...
  1. Удивителна прилика с баба и.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme