Корнелия Нинова с много силен призив към хората

Ninova Tran

“Не се страхувайте! Борете се заедно с нас срещу модела ГЕРБ в общините. Вижте как скочиха хората срещу “Суджукгейт”, как надигнаха глас срещу шуробаджанащината в Хасково. От днес се разпада и ГЕРБ в Ботевград. Структурите им се самоизяждат помежду си за власт и пари”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Трън. Тя пристигна в града, за да подкрепи кандидата за кмет на общината Божидар Страхилов. Той е издигнат от инициативен комитет, но и с подкрепата на социалистите.

Нинова заяви, че не случайно коалиционният им партньор Валери Симеонов е казал, че “ГЕРБ ни връщат в родовообщинния строй с партизанските си назначения и “калинки”.

“При всичко, което виждаме в страната, те нямат морално право да претендират за прозрачно и честно управление. Нека заедно да направим промяната на този модел в община Трън. Ние сме тук, за да ви покажем, че и малките общини, всяко село е важно”, категорична е лидерът на БСП.

Тя обясни, че ГЕРБ са приели на първо четене отново “закона за вечните концесии” и техен кмет би изпълнил волята на централната власт за концесия на мината в Трън, но този на левицата не би позволил това.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. Ако се забрани бкп/бсп, тия пионерски дружини, герб, дост, дпс, да българия и др, ще се саморазпаднат, забранете с закон бкп и България ще рестартира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme