За “лице” на нашето председателство на Съвета на ЕС предлагат Делян Пеевски

peevski

Депутатът от ДПС и скандален бизнесмен Делян Славчев Пеевски да бъде избран за “лице на България” по време на нашето председателство на Съвета на ЕС.

Това предложение внесе в Народното събрание Гражданско движение “Боец” от Видин. От организацията смятат, че за тази висока “чест е необходим човек, който олицетворява държавата ни. Човек, който може да бъде символ на случващото се в страната“.

“Боец” изрежда и солидни мотиви за избора на Пеевски – успехите му като медиен магнат; фактът, че на 21 години оглави борда на директорите на “Пристанище Варна”; изборът му за шеф на ДАНС; спечеленото евродепутатско място, международните му контакти в страни като Турция, Сирия, Саудитска Арабия, Судан, Дубай и други.

peevski-borisov

Господин Пеевски е успешен бизнесмен, медиен магнат. Благодарение на своите изключителни умения – от човек притежаващ стар „Опел”, се превръща за кратко време в мултимилионер. Той е собственик на активи за десетки милиони, които са официално декларирани.

Той е основател, вдъхновител и носител на много бизнес модели – най-известният от които е моделът „КОЙ”. Това е най-успешният управленски модел в България. Той изведе страната ни до най-високи позиции в редица европейски класации. Чрез своята вродена харизма, той единствен успява да изкара на площадите десетки хиляди български граждани, което показва неоспоримият му принос към развитие на гражданското общество в България“.

Това пишат авторите на „родолюбивата идея”. Те не крият своята ирония спрямо Пеевски, която достига до сарказъм, коментират медийни наблюдатели.

novini.dir.bg

Подобни публикации


loading...
  1. Типичен БАЙ ГАНЬО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme