Пошло! Майката на бивш депутат се изтипоса с роклята на Десислава Радева

rsz_alipieva_radeva_roklia

Илияна Алипиева, която има магазин за дрехи, си направи безплатна реклама чрез роклята на първата дама Десислава Радева с която тя се появи в “Евксиноград” в компанията на Брижит Макрон.

Desislva Radeva Brigit Makron

В профила си в социалната мрежа “Instagram” Алипиева е публикувала своя снимка, пише изданието hepicenter.bg. На нея тя е облечена със синя рокля с бели копчета отпред на модната къща “Долче и Габана”. Със същата рокля Десислава Радева смая публиката, когато  посрещна на входа на царския дворец във Варна съпругата на френския президент Брижит Макрон. Фотографията на бизнес дамата, която е майка на бившия депутат от ДБГ Антони Тренчев, беше пусната заедно със снимка на Десислава Радева и Брижит Макрон, за да се види, че роклята е една и съща.

За разлика от Радева обаче Алипиева е обула затворени обувки на висок ток в цвета на роклята от Евксиноград, а не сандали на бос крак. Когато нейната снимка става популярна в “Instagram”, Алипиева рекламира бизнеса си и в социалната мрежа “Facebook”. Този път тя публикува снимка на Радева и Макрон със следния коментар: “Много силен дебют на Първата Дама като домакин. Безупречна визия и перфектно поведение. Поздравления, Dessy Radeva!

Алипиева нескромно отправя към себе си, защото изборът на роклята е именно неин и от нейния магазин. Приятелите ѝ пък я обсипват със суперлативи, че на нея роклята ѝ стояла далеч по-добре, отколкото на съпругата на президента. Илияна Алипиева е сред “съветниците по стил” на Десислава Радева.

За безплатната реклама на Илияна Алипиева – на гърба на съпругата на президента, сигнализира във “Facebook” журналистката Соня Колтуклиева. Ето какво е написала тя (публикуваме без редакторска намеса):

rsz_iliana_alipieva

На мен това ми се струва некоректно и непочтено. Да се снимаш с рокля от твоя си магазин, да качиш снимката в Instagram, после да продадеш (отдадеш под наем) същата рокля на съпругата на президента Десислава Радева за срещата ѝ с Бриджит Макрон и сетне да качиш снимка на двете известни дами като реклама на бизнеса си… Така не се прави, Илиана Алипиева!”, написа Колтуклиева.

Злоупотребата на бизнес дамата с името на съпругата на президетна очаквано предизвика оживена дискусия във “Facebook”.

Потребителите обясняват за Илияна Алипиева защо не се прави така:

1. Защото не е прието съпругите на президентите да се превръщат в рекламни агенти;

2. Защото, обличайки същата рокля, продавачката ѝ Алипиева я превръща в луксозна ширпотреба;

3. Защото е проява на неуважение и недискретност към Радева, от която се очаква да се облича оригинално.

4. И последно, но не на последно място – Алипиева е направила несполучлив избор за Радева.

Ами не се прави така, по много причини. Това е държавен протокол, недопустимо е да се използва за частен пиар”, пише и Тодор Кръстев.

epicenter.bg

Подобни публикации


loading...
 1. То пък една рокля…..като пристилка на камериерка……

 2. Чакаме реакцията на г-жа Радева.

  1. Например да си нареже въпросната рокля на лентички🤣🤣🤣

  2. Няма как, тъй като я е върнала е магазина на бизнес дамата.

 3. Два реда копчета визуално расширяват ханша

 4. Това може да вълнува само силно ограничените хора.

 5. Определено Алипиева изглежда по-добре !
  Но че не се прави така — напълно съм съгласна !

 6. Кое е пошло че Десислава носи конфекция

 7. Moделите рокли са достъпни до всички жени!!! Нама значение презиндеши или обикновени хо-ра!!! И стига с тази истерия!!!

 8. Не е добре жената.Излагация голяма! Много хора ще се замислят дали да влезът в магазина и.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme