Политик с разтърсващ коментар за българите и за етническите малцинства у нас

cigani

“България е с най-лоши демографски показатели в целия Европейския съюз, а и в целия свят. За около 27 години сме изгубили 1/3 от населението си без война, епидемия или природен катаклизъм, което е прецедент”. Това заяви пред телевизия “Bulgaria ON AIR” председателят на ПП “Възраждане” Костадин Костадинов.

Kostadin Kostadinov politik partia Vazragdane

Ако демографската криза в България не бъде преодоляна, страната ни “ще умре”, смята Костадинов. Той предлага следните мерки: трябва да бъдат взети политически решения за завръщане на емигриралите българи (около 1 500 000 души), да бъдат приети в България представители на нашата диаспора в други държави (около 120 хиляди души), както и да бъде насърчавана раждаемостта сред българските семейства.

“Повече от 50% от новородените у нас не са българчета. Това означава, че след около 20 години няма да имаме демографското основание да твърдим, че това е нашата държава”, категоричен е лидерът на ПП “Възраждане”.

Костадинов посочи, че основният проблем на младите хора е, че няма къде да живеят. Той каза, че в България няма сигурност и законност, поради което българите предпочитат да емигрират в уредените държави.

Подобни публикации


loading...
  1. И как ще ги върне българите ,по кой начин,особенно в Америка има дето са си накупили къщи,бизнес и им е добре,кой да си дойде за 500лв.заплата???

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme