Ангел Джамбазки: Трябва да има държавна репресия срещу ромските гета

cigani

“През последните няколко дни в столичния квартал ”Захарна фабрика” е започнала деконструкцията на незаконните постройки на местното население. Това, което се случва е правилната политика. Трябва да има държавна репресия, за да не могат ромите да се установяват и да изграждат своите катуни”. Това каза евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред телевизия “Bulgaria ON AIR”.

rsz_1djambazki

“Обществото и държавата трябва постоянно да поддържат територията на града, защото ако нещо се занемари – там започват да се изграждат гета”, категоричен беше той.

Джамбазки заяви, че никой – независимо от неговата етническа принадлежност, няма право да очаква да бъде настанен в жилище, без да плаща наем и без да се грижи за отдадената му собственост.

“Незаконните постройки трябва да бъдат премахвани, а виновните наказани. Всяка нелегална сграда трябва да бъде разрушена. Тези, които съдят държавата по ромските въпроси, трябва да изкарат един интеграционен курс в някое гето. Да видим после как ще им се е отразила ромската култура и общество”, отбеляза Джамбазки.

bgonair.bg

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme