Корнелия Нинова отговори на нападките на ГЕРБ с много силен коментар

Ninova BSP

“ГЕРБ твърди, че скандалът с детската градина в Перник е “измислен и типичен пример за наглостта на БСП”.

Georova GERB Pernik

Ако това е вярно, значи ли, че Законът за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси е измислен?! Не е измислен обаче фактът, че общински съветник от ГЕРБ – председател на комисията по образование, внася собствен проект, след предварителна договорка с кмета на ГЕРБ. Гласува си го сама – в своя полза, както и с подкрепата на общинските съветници от ГЕРБ”.

Това написа в социалната мрежа Facebook в Интернет лидерът на БСП Корнелия Нинова.

“Ако да изобличаваш нарушаване на закона и лично облагодетелстване от властта е наглост, то ние ще продължим да бъдем нагли. 100% лъжа е твърдението на ГЕРБ, че за процедурата са гласували общински съветници от БСП в Перник. Гласувалите от БСП са трима и те не са подкрепили това решение”, продължава Нинова.

GERB deputat sudguk

“ГЕРБ твърдят, че хората виждат направеното от тях, защото то се ползва от всички. Питаме: откраднатите милиони от ремонта на НДК, за което има повдигнати обвинения, раздадохте ли ги на всички или ги ползвате – двама трима души? 4 тона суджук яде ли го целият български народ или само определени хора със здравословни проблеми, заради които той е подготвен по специална рецепта от еленско месо?”, риторично пита Нинова.

“В декларацията на ГЕРБ се казва, че “разбирали болката на Корнелия Нинова от съкрушителната загуба на парламентарните избори”. Пожелаваме и на другите партии такава съкрушителна загуба, при която за по-малко от година подкрепата за БСП се утроява. Съкрушителна е загубата на ГЕРБ на президентските избори.

На парламентарни избори 2017 година ние сме втора политическа сила, но поне не оправдахме това с твърдението, че сме ги загубили нарочно. Май някой друг изпитва болка от първата загуба, която понесе от БСП и от президента Радев”, пише лидерът на социалистите.

“Тежката разделителна линия между нас и ГЕРБ е не паралелната реалност, която те твърдят, че ние създаваме, а паралелната държава, която съществува и краде от българския народ по 10 милиарда лева годишно. Ако има нещо, което може да обедини народа ни, то това е борбата с паралелната държава. Очевидно е, че няма как да я водим заедно с ГЕРБ, тъй като те са част от нея”, заключава Корнелия Нинова.

 

Подобни публикации


loading...
  1. Тя не се плаши като някои мъже от герб …

  2. Повече смели като нея и по малко ще дерибействат

  3. Страхотна си госпожо Нинова!Бори се ние сме с теб трябва да има край на без законието!!!!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme