Правителството ревизира всички инвалидни пенсии

симеонов борисов (1)

“Очаквам да бъдат спестени няколкостотин милиона лева от ревизията на инвалидните пенсии, които се дават на над 900 000 души. На проверка ще бъдат подложени всички ТЕЛК-ови решения.” Това обяви по телевизия Европа вицепремиерът Валери Симеонов, който отговаря за демографската политика, а също така за икономиката и туризма.

“Не трябва проверките да се извършват от старите ТЕЛК-ове, а трябва да бъдат формирани такива лекарски комисии на друг принцип изградени – към лечебните заведения. Но нека се договорим първо и ще ви информираме”, допълни още Симеонов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани

loading...
 1. Кой ще прибере така спестените пари?

 2. Ами герб,кой друг,такава е програмата им!

 3. А защо не ревизира всички обществени поръчки? Имоти..на управляващи? Какво ще последва от инвалидите-нищо.Но от откраднатите милиарди от ОП и програми,от саниране,магистрали,стадиони…-ДА.Как не ги е срам! Не стига,че са мизерни,не стига,че не стигат за лекарства..ами и ревизия и настройват обществото срещу най-онеправданите.Лелееее! Мракобесници!

 4. Посягат на най-уязвимите групи….. алчността им стига до озверяване…..

 5. Бойко ви каза,че пенсионерите са лошия мат’рял..
  Щом пак го избрахте,значи искате да направи с вас това,което обеща,знаем всички какво е.Ха,да е честито!И стига с риторични въпроси,кой ще прибере парите…аз като умра,все ми е тая…

 6. До някъде е добре,колко атлети от етносът са с такива пенсии?

 7. Само от етноса ли ?

 8. Мили хора, хайде да се сетите как всички протестираме срещу фалшивите инвалидни пенсии, от които почти 90% са на едно малцинство! Бунтувате се срещу привилегиите им! А сега, когато се предприемат някакви стъпки вие надигате вой! Моля ви, информирайте се точно за какво става дума! Истинските инвалиди няма да бъдат засегнати! Благодаря, че прочетохте коментара ми!

 9. Абе, защо не си ревизират заплатите и комисионните?!

 10. Дано не е през пръсти

 11. А депотатските заплати няма ли кой да ги ревизира!

 12. Разумно е,стига да се направи принципно и хуманно!

 13. КОЙ РЕВИЗИРА ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ СИМЕОНОВ И БОРИСОВ, ТЕ ТРЯБВА ДА ИЗКАРАТ НЯКАКВИ КУРСОВЕ ПО МЕДИЦИНА, ЗА ДА МОГАТ ДА РАЗЧЕТАТ ДИАГНОЗАТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМИСИЯ

 14. НЕКА ДА РЕЗЕРВИРАТ И О П****И И ПАРИТЕ НА СИМЕОНОВ ОТ ЕМИГГАНТИ

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme