Президентът Румен Радев се срещна с лидера на БСП Корнелия Нинова и направи важно изявление

rsz_radev_ninova

“В България е необходим широк обществен дебат за дългосрочните последици от либерализирането на продажбата на земеделски земи и придобиването им от чужди граждани, сред които и извън Европейския съюз”.

Това заяви президентът Румен Радев на среща с председателя на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от президентството.

Срещата се проведе по инициатива на лидера на БСП. На нея е било подчертано, че преди да бъдат променени действащите закони – страната ни трябва да проучи опита на другите държави от Европейския съюз за регламентиране на продажбата на земеделски земи и за въвеждането на гаранции за националните интереси.

“В България се предлага въвеждането на най-либералния режим в тази насока. Необходимо е този дебат да се води и в рамките на Европейския съюз”, заяви Корнелия Нинова.

Тя е запознала държавния ни глава с позицията си за реформата в правосъдната система, както и за предложения нов закон срещу корупцията. Лидерът на БСП смята, че предлаганите законодателни промени не отговарят на обществения интерес и не гарантират ефективно противодействие на корупцията.

loading...
  1. ами той само с тази лъжла може да се среща то друг никой не иска да се среща с този чехлю.

    1. Тъпи и ограничени се изказват като Вас и се радвам,че нямате подръжници сами ако може да прецените що ли е така

    2. Е умните сащо Несе изказват грубо и мисля че не обиждат.

    3. изказаха се семейство ”умници”… вие пък кои сте да давате оценка на един доказал се човек… нито сте му на акъла, нито на положението

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme