Лидерът на БСП постигна сериозен успех, който е в защита на националния ни интерес

rsz_ninova_bsp

Сериозен успех постигна председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя е успяла да убеди всички парламентарни групи в Народното събрание – без тази на ДПС, да не да подкрепят предложението за напълно свободна продажба на българска земеделска земя на чужди граждани.

“С изключение на ДПС, парламентарните групи се обединихме – поправката за отпадането на ограниченията на земеделската земя, да не се приема веднага”. Това заяви лидерът на социалистите пред журналисти в Народното събрание.

“Вчера ви обещах, че ще поискам разговори с представителите на другите парламентарни партии – с лидерите, по темата за свободна продажба на българска земеделска земя и готвените промени в законопроекта на правителството. Направих го. Поставих въпроса да надмогнем партийните си различия и да потърсим обединение по тема, която смятам, че е от национален интерес”, каза Нинова.

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е подкрепил позицията ѝ. Той е наредил да се свалят от дневния ред на Народното събрание готвени промени в закона, които допускаха отпадане на всички пречки при закупуване на българска земя от чужденци.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...
  1. Купуването на земята ни от чужденци е нов начин за поробване тихо мълком!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme