Цветелин Кънчев: В махалите се заканват страшно: ”Българите ще видят след 30 години!”

cvetelin-kan4ev-16
Тези от махалата в Асеновград се определят като турци, а не като цигани. Те , както и тези във варненската Максуда, гласуват за ДПС. Питайте ги тях за събитията и побоите в Асеновград. Това каза Цветелин Кънчев. Най -страшното е, което чувам в махалите: ”Българите ще видят след 30 години”, допълни лидерът на Евророма.
Самите хора в Асеновград признаха, че са им подменили исканията. Направили са го тези, които бяха приходящи, посочи той пред Нова телевизия.

Ранното СДС има вина за циганските гета, които издигнаха лозунги циганите да гласуват за тях и да не мислят  за тока, смята Кънчев. Гетата са като България, който е минал оттук, все се е възползвал, допълни той.

Напрежение има само там, където циганите са гласували за ДПС. Това е една цъкаща бомба за бъдеще, разясни той. Трябва да спрем с това делене на цигани и българи, каза още той.

Всичко се решава на масата. Питайте Каракачанов и Симеонов, колко харесват цигански оркестри да им свирят на ушенце. Това каза Кънчев в отговор на въпрос, че няколко цигански организации ще съдят Джамбазки в Европа за негов пост за скандала в Асеновград.

Подобни публикации


loading...
  1. как ги възпита на агресия бкп/бсп

  2. Ами тези дето пребиха Алекс в Бяла и те ли бяха турци или турски цигани,не са от неговите демек!

  3. Има ли държавници, които да го чуят и да вземат мерки?

  4. Я да попитам тоя човек да ми каже едно име на циганин дал нещо на тая държава знае ли ,аз знам има но са малко останалите само искат крадат вземат помощи и това е Когато излязат в чужбина са българи и само срамят държавата

  5. ОЩЕ ЕДИН ГЛУПАК…………………

  6. da moje dae moderen sapuna togava

  7. ТОЗИ ЦИГАНИ ЗАЩО НЕ ОБЯСНИ ЗАЩО ЕДНИ НЕЧОВЕШКИ ТВАРИ , КОИТО ЖИВЯХА 30 ГОДИНИ НА НАШ ГРЪБ СЕ ТУРЧЕЯТ?ЗАЩО ЦИГАНИТЕ СТАНАХА ТУРЦИ И ЗАЩО НИЕ СТАНАХМЕ ГЯУРИ? НА ЦИГАНИТЕ САМО БОЙ И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!

  8. НАЛИ И ТОЗИ Е СМРАДЛИВ МАНГАЛ !!

  9. Циганите трябва първо да се разберат с крадливите си лидери които ги насъскват срещу нас

  10. МАЛКО МУ БЕШЕ НА ТОЯ В ЗАТВОРА,АМА И ДРУГИ ТРЯБВА ДА ГО ПОСЛЕДВАТ.ИМАТ КЪСМЕТ В ПРАВОСЪДИЕТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme