Нинова към Борисов: Радев не е Плевнелиев да го потупвате по врата!

Borisov Plevneliev

“Нарушавате Конституцията на България, защото с комисията, която създадохте (за избора на изтребителите “Грипен”), не контролирате изпълнителната власт, а се опитвате да контролирате президентската”. С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна от трибуната на Народното събрание към премиера Борисов и другите представители на управляващите от ГЕРБ.

rsz_ninova_parlament

“Не ние въвличаме президента в тази война, а г-н Борисов и Цветанов с обвиненията към него за корупция, за съмнения за натиск от страна на президента. Не използвайте думите “употребявате президента”. Това не е президентът Плевнелиев. Ако вие сте свикнали да употребявате президента – да казвате “магаре да ви вържа, магаре ще изберете”, да го потупвате по врата, имайте предвид, че това е друг човек. Думата „употребявам“ е изключително неподходяща, отнесена към него. Президентът Радев излиза със собствени позиции и знаем, че много ви заболя за позицията му за единен орган за борба с корупцията, защото тя не съвпада с вашата идея”, категорична беше Нинова.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Тук му дърпа ухото, потупването по врата е на друга снимка…

  2. “Ах непослушнико,сега ти дърпам само ушенцето,но ако продължаваш да говориш глупости ще те напляскам по дупето”,цитат

  3. ХАХ ХАХА Е ТОВА Е ГОЛЯМА ИСТИНА, ЗА ВАС ПРОДАЖНИЦИ

  4. Ето това беше бившият ни президент,и когато го обиждам ми пишат той няма равен с друг,че съм комунистка червена и какво ли не,как да не го обиждаш като е за смях пред целия свят!

  5. Циркаджия артисти жонгльори ето. Това са Бойковците и Тикварите

  6. Дьрпа ухо тупа врата и даже бьрка в гьза то според човека а и в ГЕРБ не е важно кой ти бьрка в гьза важното е да е човека сльнце големиа началник иначе изгаряш

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme