Корнелия Нинова: Това е съгласувана атака срещу президента Радев! Цветанов не прави нищо без Борисов

Radev Cvetanov

“Спорът за това – “Грипен” ли да бъде новият български изтребител, не е спор за това кой самолет е по-добър, а да се свали и омаловажи авторитета на президентската институция и на Румен Радев конкретно. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред bTV.

Ninova pred bTV

“Президентът Румен Радев е различен. Той е различен от статуквото, а Борисов не е свикнал да работи със силен президент, каза Нинова.

По думите й Бойко Борисов управлява в режим на премиерска република, парламентът не е важен, а той решава. Лидерът на БСП смята, че Борисов не иска да има друга силна институция и поради това прави опит да принизи авторитета на президента Радев.

На забележката от страна на водещия на предаването “Тази сутрин” Антон Хекимян, че Борисов е отишъл на крака при Радев, за да се сдобрят – Нинова отговори: “Добър театър! Цветанов не прави нищо без съгласието на Борисов. Така че това е съгласувана атака срещу президента!”.

Според нея ролите са разпределени – “Цветанов да атакува, а г-н Борисов да бъде омиротворител – този, който създава комфорт в държавата. Атаките ще продължат”, коментира Корнелия Нинова.

Председателят на левицата добави, че парламентарната комисия за изтребителите “Грипен” е “трибунал за разследване на президента Радев”.

loading...
  1. Борисов и Цветанов за това са сложени. Защитават интересите на ЕНП

  2. ТЕ И ДВАМАТА СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА……

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme