Депутат от БСП с плашеща прогноза за бъдещата роля на циганите у нас

cigani

“Циганите ще станат капсул-детонаторът за взривяването на държавата”. Това предупреди от парламентарната трибуна депутатът от “БСП за България” проф. Иво Христов.

rsz_ivo_hristov_bsp

Той взе думата, възмутен от констатацията в правителствен доклад, че “има напредък в областта на интеграцията на циганите у нас”. Според социолога с подобни документи само се отчита дейност.

Още в началото на изложението си проф. Иво Христов направи уговорката, че няма да използва термина “роми”, понеже специалистите знаели защо. Повечето от другите оратори последваха примера му.

cigani Asenovgrad napregzenie

“Циганското малцинство е около eдин милион, докато ние тук си играем на стратегии, които са отбиване на номер. В тези гета зреят бомби и тези бомби започват да гърмят”, предупреди социологът.

“Държави и общества се взривяват отвътре, именно с наличието на такъв готов взривоопасен материал”, продължи той.

“Столипиново е най-голямото циганско гето у нас. Гето – център на ислямския фундаментализъм в България”, каза още проф. Христов. Той смята, че ” “лошата” социалистическа държава преди – с помощта на моркова и тоягата, е успявала да решава тези проблеми”.

“Бъдещето на отношението между българи и цигани не е в полза на българите”, прогнозира депутатът.

“Кой разреши заселване на огромни цигански маси в градовете безконтролно? Кой разреши създаването на незаконни постройки на територията на тези гета? Кой разреши вкарването на наркотрафик и организирана престъпност точно в тези гета, което се знае и от компетентните органи? Кой разреши на територията на тези гета да се развива фундаменталистка дейност, което се знае и от ДАНС? Да не би циганите?”, попита риторично от парламентарната трибуна проф. Иво Христов.

“Циганското население е жертва на демонтажа на България… Те ще станат капсул-детонатор за взривяването на тази държава, както албанците се превърнаха в капсул-детонатор в Югославия”, завърши изказването си народният представител.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Това ще последният ход на управляващите за да си замажат следите.Гражданска война.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme