Това е България днес! Цигански бос от джебчийската мафия ремонтирал парламента

Narodno Sabranie

Цигански бос от джебчийската мафия спечелил обществена поръчка за ремонт на сградата на парламента, твърди “Нова телевизия”.

“Държавата е възнаградила този човек с няколко обществени поръчки, от които той е взел над 2 милиона”. Това обяви репортерът Вероника Димитрова, която е автор на разследването.

Една от обществените поръчки, които Илиев е спечелил, е била за ремонт на водопроводната и ВиК инсталацията на Народното събрание. Това станало по време на първото правителство на Бойко Борисов, разказва Вероника Димитрова.

Джебчиите са кардараши, от клана на джебчиите. “Владеят играта” с печалбата от кражби на пари и чужди вещи. Живеят в Елин Пелин, Петърч и Костинброд.

Семействата Илиеви, Бакови и Йорданови са без образование и без постоянна работа, но се къпят в разкош и живеят в палати за стотици хиляди. Като тях има още стотици цигани, които са безработни, но водят луксозен живот. Те многократно са регистрирани за кражби, но са свободни граждани, показва разследването на “Нова телевизия”.

Подобни публикации


loading...
  1. Смея да твърдя, че огромна част от българския народ в момента мечтае да им каже – „В името на народа сте осъдени на смърт“. Така че, ако знаят само какво им мислят българите…сами ще се качат на бесилото!

  2. Който не краде няма да яде ебати държавата сме нема такава държава

  3. ПО- ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ГНИДИ СЕ ПОМЕЩАВАТ НАНАШ ГРЪБ!!!БЪЛГАРИ, СЪБЪДЕТЕ СЕ!!ПРОЧЕТЕТЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ!! БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА В ТАКОВА ПАДЕНИЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme