Марешки: България днес се владее от мутрите! Дадоха на Пеевски икономическото министерство

rsz_mareshki_luxozna_kola

“Новият политик” – лидерът на “Воля”, Веселин Марешки съзря дирижирана атака срещу бизнеса си в действията на прокуратурата, която преди дни го обвини в изнудване на собственици на аптеки заедно с още двама депутати от неговата партия.

“Предлагаха ми квота във властта като на “Патриотите”. Както дадоха на тях екоминистерството, а Нено Димов е “десен човек” и както дадоха на Пеевски икономическото министерство. След като не приех моркова, дойде тоягата. Искат да ме смачкат и да стана послушно пуделче. Няма как да стане с мен”, зарече се Марешки пред bTV.

Той заяви и че в прав текст му е било казано “да приключва с бизнеса с горива, за да си няма проблеми”.

“Не искам да ми се случи това, което се случи в един хотел край Правец. Отиде си здрав, прав човек, в силите си”, каза зам.-председателят на Народното събрание.

Марешки обяви, че всекидневно получава заплахи.

“България днес се владее от мутрите. Сега сме като Румъния по времето на Чаушеску. Поради това се страхувам да не свърша като Мишо Бирата и ген. Танов”, добави той.

Подобни публикации


loading...
  1. ДН3щастната България¡Винаги е била подтискане от гадове на които никой не е търсил сметка защ9то всеки се надява той да е следващият подтисник

  2. Браво чак сега ли вдена

  3. ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА

  4. Като го е страх,що се натиска да е там,да напусне,никой насила не ги държи там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme