Жельо Бойчев: ГЕРБ трябва да разберат, че имаме президент, който не е послушен

rsz_gelio_boichev

“Имаме явна конфронтация с ГЕРБ по много теми и това е видно. Последното безумие беше организирането на комисия за самолетите “Грипен”. Целта е БСП да бъде натикана в ъгъла. И понеже това не става, има и атака срещу президента Радев. Просто вече ГЕРБ трябва да разберат, че имаме президент, който не е послушен, за разлика от предишния. Румен Радев, доколкото го познавам, е човек с мнение”. Това заяви пред БНТ заместник-председателят на парламентарната група на “БСП за България” Жельо Бойчев

“Темата “НДК” вече е друго нещо. Това е голямо изпитание за ГЕРБ. Искам да видя как те ще подкрепят създаването на тази комисия, защото тя ще разследва ГЕРБ. Лиляна Павлова предизвика проверката в НДК. После излиза Боршош и казва, че “няма да се подаде на натиск”. Общо има 45 милиона лева, вкарани в НДК за Председателството ни. Лиляна Павлова иска да знае как се разходват и дали не се отклоняват. Проблемът си е в ГЕРБ. Нека кажат какво става в НДК”, каза Бойчев.

Подобни публикации


loading...
  1. Ами то на герба такъв им трябва но не познаха

  2. Да, бе, безумие, а после милиардите от чий джоб ще ги плащате, КУРнелийка ли ще се бръкне, колкото се бръкна за реакторите ?Фатмакът ще сивее байрячето, а Сульо и Пульо, т.е., ние ще плащаме масрафа и ще лапаме мухите!

  3. Писна ми на оная работа от вас “другари” депутати.Всички ви е “родила” една ( партия) майка.Вземете се е в ръце и вършете тази работа,която трябва да вършите в парламента.Никой не ви е избирал за да се дърлите пред хората като някой опърничави “дечурлига”, които се карат на кого е Партийните проблеми,моля си ги решавайте ,като се съберете на пионерски лагер.Хората искат от вас да работите (ако въобще ви е ясна тази дума)за тях,а не за вас самите.Да няма после…..” къде си ти любов народна”.

  4. ГЕРБ ИСКАТ МИЖИТУРКА И ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ, УДАРИХА НА КАМЪК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme