ГЕРБ “пуснаха” един от депутатите си да обижда публично президента Радев

Anton Todorov

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си позволи публично да отправи обиди към държавния глава и неговата съпруга. Той направи това в телевизионното предаване “Лице в лице” по bTV.

Тодоров беше поканен да коментира – създадената от парламента, анкетна комисия за проверка на конкурса за нов изтребител. Вместо това той реши да коментира президента Румен Радев и депутати от БСП. Антон Тодоров нарече държавния глава на България “случаен човек”, който “Извадиха като заек от ръкава”. Народният представител, който в миналото написа книга против настоящия си лидер Бойко Борисов, определи президента като “твърде малък”. Поради тази причина – ГЕРБ не започвали “война с него”.

prezidentat Radev v Batak

Тодоров не спря дотук и отправи обидни квалификации – на лична основа, към българския президент и неговата съпруга. Той каза, че президентът е назначил “любовницата” в конфликт на интереси, в нарушение на закона.

Водещата на предаването Цветанка Ризова се опита да попита Тодоров – какво общо има това с темата на дискусията, но депутатът от ГЕРБ буквално ѝ нареди да не го прекъсва. Той нападна и председателя на БСП Корнелия Нинова и си позволи да я нарече “женица”. Антон Тодоров говори и за Славчо Велков – народен представител от БСП. Той го определи като “лице с необуздани нерви”.

Повече за житието на народния представител от ГЕРБ Антон Тодоров може да прочетете в следната статия: Известният в Стара Загора депутат Антон Тодоров от ГЕРБ: Социалистите ще бъдат подложени на дресиране чрез закон! Ленин е сифилистик и масов килър! 

Подобни публикации


loading...
 1. ТОЗИ Е ПЪЛЕН ПСИХАР, ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ

 2. Така ще бъде,щом пращаме в Парламента индивиди с характеристика за Карлуково… 🙁

 3. Че то тав все тьпи ограничени лижещи за пари и власт всеки гьз олигофрени когото и да пуснеш е като питбул захапва и няма мозьк да си отвори устата да пусне да ма извинят питбулите че май са с повече гьнки мьжкари а тия само политически проститутки и недоебани лелки

 4. Нищо ново – поредната “медарка” на ГЕРБ…

 5. Гледах това безсрамно и нагло подобие на човек и не мога да си представя че го има и на всичко отгоре е народен представител.

 6. За първи път останах доволен от държането на Ц.Ризова.След многобройните си гафове да кани боклуци в предаването си,вчера тя се държа на ниво.У дома като изгори бушона,аз го изхвърлям!!!

 7. Тодоров, ти си едно гадно , продажно ла-но! Гади ми се от хора като теб!

 8. Няма по-злобен,по-зъл ,по-лицемерен,по-продажен човек от антончо тодоров ! Такива им трябват на герб,да бълват отрова и да делят хората на верни и неверни на падишаха!

 9. Гнусен СЪЕДИНИТЕЛ

 10. Анонимен

  гадни червени помияри,вашата куррррнелия,не спряла да плюе,вие ревете.

  1. Анонимен задник!

 11. ГЕРБ здраво я закъсаха,щом тоя им е лице и трибуна!

 12. Тоя да го пуснат да увисне на Въжето!!!Боклук!!!

 13. Болно същество. Живее и се храни от тинята на обществото. И от ГЕРБ си го поставиха на избираемо място в листата, защото им е необходим човек точно с такава болест. Да се рови из архиви и документи, да очерня някого, когато е необходимо. Митоди е нищо в сравнение с Антон.

 14. Плужъци не коментирам… Това е за коментатора, не за Президента!

 15. ОТВРАТИТЕЛЕН ,А И ПЛАТЕНАТА РИЗОВА ТОВА ТЪРСЕШЕ

 16. Този човек не съм го чула една добра дума да каже за някого. Много е чел, много си е врял главата, гадно говори и просто не искам да го виждам в никоя телевизия. Парламентарната трибуна му е достатъчна !

 17. Какво може да се очаква от такъв човек,който може само да хули,какъв политик е той,един подмазвач приет в ГЕРБ,за да ходи по телевизиите и да плюе.Толкова е нисък,че е приравнен със земята!

 18. Няма ги първите седем години от възпитанието му!!! ОТРЕПКА!!!

  1. Не само първите 7 ! Доста му липсват ! В телевизиите е хубаво да има някакъв критерий за гостите им.Има и възпитани хора в тази държава.С такива гости се отказвам да гледам някои предавания и дори телевизии.

 19. На челото му е изписано ,че е злоба ,тъп и така не се говори за който и да е в ефир толко грубо и с обидни думи.За мен той трябва да си влезе там където трябва -зад решетките .Излага партията си много ама много.

 20. Този не е за вярване! Не знам какво печелят, като го пускат, по-скоро губят!

 21. Ангел Сапаревски

  Не приемам да се обиждат лица на държавни постове с мръсни, унизителни и неприлични епитети. Всеки има право да си каже мнението “харесвам” или “не харесвам”, но до тук. Всяка една обидна-неприлична дума трябва да бъде санкционирана. В противен случай се превръщаме в мръснишко племе.
  Това се отнася в голяма степен за червените тролове, които непрекъснато обиждат с най-вулгарни епитети всеки, който им пречи.

  1. Нищо невярно не е казал Тодоров. Шапкаря направи доста гафове за половин година – инициира промени в Изборния кодекс, на което няма право, покри се като мишка – той и юридическия му съветник и остави невинен чиновник да понесе наказание, показа двойствен морал в сагата с Хитлер и хитлеристките поздрави, говори едно в Брюксел, друго у нас, ожени се в последния момент за конкубинката си за да прикрие предателство към семейството си и т.н. Последната пък се оказа страшно ниска топка, да не кажа направо селска пръчка.

 22. ами те вместо да работят разнасят клюки или се заяждат с някой, който не е от тяхната група, а този не само че е влечуго а е нагаждач и нагъл .

 23. Не човек а един антон злоба

 24. Глупак.Друго опредение в бързината не можах да измисля.

 25. Долен мръсник!Слушах го и се чудя на тия журналисти,които го канят и те ли не са добре????Толкова гнусотии на куп,че после дълго време ми се повдигаше и ехтяха в ушите ми мърсотиите.Отврат!!!

  1. Мръсотиите които сипе ще го застигнат.Няма да го подминат.

 26. Хора, не се косете! Колкото повече приказва, толкова по-дълбоко копае гроба на ГЕРБ!

 27. Липсват му първите седем години

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme