Парламентарен скандал между ГЕРБ и БСП

narodno-sabranie-parlament

Със скандал започна първото за тази седмица заседание на Народното събрание. Депутатът Спас Гърневски прочете декларация от името на партия ГЕРБ, в която отправи обвинения към БСП.

“По време на парламентарния контрол миналия петък Антон Кутев прочете безпрецедентна декларация. Столетницата още не се отърсила от кошмарната загуба. Червената група продължава да сее конфронтации. След 45 години диктатура българската общественост знае, че българските комунисти избиваха цвета и елита на нацията”, обяви Гърневски от трибуната на парламента и заяви, че “БСП може да спечели изборите само в Северна Корея и Сибир”.

rsz_kutev

“Гърневски ни прати чак в Сибир. Истината е, че аз и Корнелия Нинова никога не сме били членове на БКП! 18 души от вашата партия са били. Вдигнете ръце. Защото се срамувате”, призова отново Антон Кутев от БСП в отговор на Гърневски.

Кутев обясни, че е в декларацията си от петък е цитирал книгата на депутат от ГЕРБ и не си е позволил да цитира името му. Той попита защо Гърневски праща БСП чак в Сибир.

“Лошото е, че допускате това говорене в обществото. Миналата седмица ставаше дума за това, че държавата има нужда от смислена идеология, че смислената идеология разделя лявото и дясното“, каза Кутев.

kanal3.bg

Подобни публикации


loading...
  1. Тяхната “смислена идеология” може да се каже с 2 думи борба за власт. Всички са такива – може преди 50 години да са избивани много хора, но сега сме обречени на друг вид геноцид, който е невидим, но опасен, така че никой от тия в Парламента не е невинен, всички са мошеници, които не ги бива за друго, освен за рушветчийство на високо ниво.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme