Лидерът на БСП Нинова е разочарована от Консултативния съвет при президента Радев

rsz_ninova_sled_saveta_pri_prezidenta

“Останах разочарована от липсата на коментари за вътрешните проблеми, защото- освен външни заплахи за националната сигурност, има и вътрешни такива. Това са контрабандата, влошаване на здравеопазването и образованието, неграмотността, битовата престъпност, демографската криза. За мое съжаление днес нито един министър не сподели нищо по тези въпроси”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след днешния Консултативен съвет по национална сигурност при президента.

Нинова обясни, че е поставила въпроса пред президента Румен Радев и е получила уверението му, че следващият Консултативен съвет ще е на тази тема.

“Абсолютно всички министри и началници на служби бяха единодушни по един въпрос – недостигът на квалифицирани кадри и ниските заплати. Не вярвам, че правителството ще се прави с този проблем. Финансовият министър Владислав Горанов заяви, че в МВР няма да има промени до края на 2017 година”, каза още Нинова.ktb-vlozgiteli-izmameni

”Стенограмата за КТБ ще бъде разсекретена. Истината за този случай стои над опасения за банковата стабилност”, категорична беше лидерът на социалистите. Тя обясни, че президентът не се е ангажирал с конкретна дата за огласяване на документа.

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme