Лидерът на БСП: В България има паралелна държава, в която малцина забогатяват незаконно и безнаказано! Правят го на гърба на народа си

rsz_ninova_1_mai_demonstracia

Социалисти и симпатизанти на БСП от цялата страна се събраха на площад “Народно събрание” в София в чест на Международния празник на труда – 1 май.

rsz_mladezi_bsp

Най-отпред бяха младежи, облечени в сиви тениски с надпис: “Не на сивата икономика”.

Мотото, под което БСП празнува 1 май, е за справедливо заплащане на труда и за българско производство.

“Тук и в много градове на България искаме едно и също – по-добри условия за работа, адекватно заплащане и социална справедливост”.

Това заяви пред участниците в митинга лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя каза, че причината за социалната несправедливост в България е съществуването на паралелна държава у нас.

Ninova 1 mai

“Онази държава, в която малцина забогатяват незаконно и безнаказано! Правят го на гърба на народа си.. Който се труди, не получава заслуженото, а се дава път на онези, които крадат и богатеят на наш гръб. На тези несправедливости ние трябва да сложим край!”, каза лидерът на социалистите.

“Опитаха се да ни заглушат като махнаха блиц контрола в парламента. Опитват се да ни купят с постове и с власт. Ние няма да се поддадем”, категорична е Нинова.

Участниците в митинга проведоха шествие. Те носеха балони в цвета на българския трикольор, както и червени знамена с логото на БСП. Много от тях бяха дошли с децата си, отбелязва news.bg.

Подобни публикации


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme