Кирил Добрев: Защо Борисов мълча за аферите в Агенция “Пътна инфраструктура” и никой не носи отговорност?

liliana-pavlova-boiko-borisov

“Защо Бойко Борисов мълча 11 месеца за злоупотребите в Агенция “Пътна инфраструктура” и никой не носи отговорност? Към поръчка от 130 милиона лева бяха добавени 50 милиона лева. Те “се усвоиха” за 30 дни и то за откос, канавки и отводняване“. Това заяви народният представител от парламентарната група на “БСП за България” Кирил Добрев пред БНР.

rsz_kiril_dobrev

Той обясни, че с депутата от левицата Жельо Бойчев са подали сигнал през юни 2016 година. “Бяхме възмутени от наглото отношение на Лиляна Павлова и Лазар Лазаров по повод наше парламентарно питане. Тези хора тогава се изживяваха като богове, без контрол“, каза Добрев.

Депутатът заяви, че прокуратурата има своите процедури и това изисква време. Кирил Добрев обаче изрази съжаление, че случаят не е разгледан преди изборите, защото резултатите може би са щели да бъдат различни.

Продължава да се поставя въпросът за политическата отговорност и за нея не е необходимо време“, каза народният представител. Той твърди, че Лазар Лазаров (бел. ред. бившият шеф на Агенция “Пътна инфраструктура”) е информирал за всички анекси и процедури Лиляна Павлова и тя е знаела за тази уредена поръчка, в която са откраднати 50 милиона лева.

Lilyana Pavlova Boiko Borisov

Искам да знам – Лиляна Павлова информирала ли е Бойко Борисов? Защото магистралите са гордостта на премиера – носи си ги като значка. Навсякъде обяснява как имаме най-евтините и качествени пътища. Оказва се – не само, че ги нямаме, а от тях се краде доста“, коментира депутатът от левицата.

Кирил Добрев подчерта, че БСП иска създаването на парламентарна анкетна комисия, която да установи пропуски и нарушения при изграждане на магистрали и пътища в България.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Подобни публикации


loading...
  1. ТЯХНАТА ОТГОВОРНОСТ , СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С НЕОГРАНИЧЕНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, ТАКА ЧЕ, НЕ ОЧАКВАЙТЕ , НЯКОЙ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЯКАКВИ СИ 50 000 000 ЛЕВА, ТЕ СИ ИГРАЯТ С МИЛИАРДИ И ТЕЗИ МИЛИОНИ ГИ ОБИЖДАТ !!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme