Кой “атакува” с червена боя паметника на Роналд Рейгън в София?

rsz_pametnik_reigan_porugan

С червена боя е залят паметникът на покойния американски президент Роналд Рейгън. Той беше открит вчера в Южния парк в София.

За поругаването на паметника съобщи бившият журналист от bTV Александър Пелев чрез публикация в социалната мрежа Facebook, цитиран от изданието epicenter.bg.

Паметникът се намира на входа на Южния парк откъм булевард “Витоша”, на т.нар. алея “Роналд Рейгън”.

40-ят президент на САЩ е роден на 6 февруари 1911 година. Той извървява пътя от Холивуд до Белия дом през втората половина на миналия век. Първо е избран за губернатор на щата Калифорния през 1967 година, а през 1981-а печели битката за Белия дом и е избран за президент на САЩ.

epicenter.bg

loading...
  1. От визитката на Рейгън не разбрах кога е бил президент на РБългария и какви заслуги има за развитието на страната ни. Това ми напомня за открития паметник на загиналите летци в двора на американското посолство в София през 2010 г. Отдаваме почит на убийците на хиляди невинни цивилни граждани на София през 1944 г. Това е чиста проба мазохизъм на управниците на една сбъркана държава!

  2. САМО ТОЗИ ПАМЕТНИК ЛИПСВАШЕ НА БЪЛГАРИТЕ ! КОЙ Е ТОЗИ ИНИЦИАТОР ???? ТОЙ ДОБРЕ ЛИ Е ??????

  3. Продажно мръсни държавници. Всички са за БЕЛЕНД?!!??!!??

  4. Тоя паметник е чиста провокация.Кои беше тоя.Някакъв от многото янки.С това трудно ще стане помирение….а напротив

  5. Няма място в България

  6. Този третокласен холивудски “артист” е причината да не сме държава, а територия! Да бъде тотално разрушена икономика и селското ни стопанство! Да намалеем с 3 милиона! Да ровят хиляди клошари в контейнерите! Да сме най-бедни, най-болни и най-нещастни от целия еврогейски съюз! Да, това е чучелото с най-големите “заслуги”! А, пропуснах предателя Горбачов!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme