Владислав Горанов загатна за вероятна коалиция на ГЕРБ с ДПС

goranov15

Бившият финансов министър Владислав Горанов допусна, че ДПС може да стане партньор на ГЕРБ с условието, че партията на Доган трябва да докаже, че се е променила. Горанов е често уличаван в прекалено близки връзки със скандалния депутат от ДПС Делян Пеевски.

“ДПС има още път да извърви, за да докаже, че е променила ценностната си система за отношение към управлението и към държавата. От годините назад често ДПС е свързвана с порции на власт, с корпоративни кръгове, с корупция и това трябва да бъде променено. Ако те покажат, че са друга партия, че са се върнали към корените си, вероятно ще станат удобен партньор, както са били на СДС през годините и на други партии”, заяви Горанов в интервю за предаването “Беновска пита” по Канал 3, представено като платена форма. Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му е единствената, която не се е коалирала с ДПС и няма да го направи и с ДОСТ на Лютви Местан.

Той коментира и писмото на почетния председател на Движението Ахмед Доган, като го определи като интересно четиво, в което той алармирал нещо което се вижда – че чужди държави се опитват да се намесват във вътрешната политика на България. Според Горанов обаче този проблем не е толкова на политическата система, колкото на институциите и на държавата.

“Моето усещане е че ГЕРБ ще победи. С малко, с много – ще победим, но

дори и с малко да победим, ще съставим правителство“,

заяви Горанов, като обясни, че това, което се наблюдава като алтернатива е “доста притеснително”.

Подобни публикации


loading...
  1. Прилича на селски идиот…

  2. Чудесно! Ако обикновените хора не се справят, то депесарите ще помогнат да се затрият. Към когото са се прикачили, добро не е видял. Успех!

  3. НЯМА НИЩО УЧУДВАЩО !ВЛАСТТА Е ЦЕЛ НА ГЕРБ!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

  4. Ами те са братя с Дилян!Попитайте майките им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme